Upp & ner en solig söndag…

Strålande sol & varmt i dag, dessvärre fick största delen av tillbringas på kontoret med massa administration. Skönt att boka av från To do listan, det vill jag lova.
Har ju dock en viss förmåga att få listan att fyllas på snabbare än den bockas av. Tycker att det är så himla kul att vara entreprenör och få förmånen att jobba med lite av varje inom olika verksamheter. Extra kul är det att bygga upp något från början, dagens höjdpunkt är därför ett positivt steg i ett projekt som har något grönt över sig… För tidigt att berätta men jag hoppas att vi kan få bitarna på plats då jag tror att det här projektet både är rätt i tiden och har stor potential.

Men som vi alla vet så är alla dagar fyllda av bara positiva och roliga saker. I bland får man veta saker man kanske inte vill veta och inte riktigt vet hur man ska hantera – i dag var en sådan dag. Men om allt alltid bara var lätt & roligt hela tiden så skulle man ju inte uppskatta någonting till slut så man får försöka göra som Monty Python & ”Always look at it from the bright side” Klyschigt värre men om man tänker till så ligger det något i det gamla ordspråket: Inget ont som inte har något gott med sig, eller hur?

Avslutar kvällen med några avsnitt till av The good wife och ser fram emot en garanterat spännande vecka…image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.