Miljöbyte…

Efter att ha tillbringat ca 13 år inom Coca-Cola med olika befattningar inom försäljning & marknadsföring kände jag att det var hög tid att göra något annat. Åren på Coca-Cola hade varit otroligt utvecklande, roliga & spännande men nu var det dags att byta miljö. Jag tog tid på mig att fundera över vad jag ville göra och vad nästa steg skulle bli. Jag informerade vår VD om min plan att lämna men att jag ännu inte hade något nytt uppdrag så min uppsägningstid kunde vara rätt så flexibel. Jag blev kvar i åtta månader men mitt nya uppdrag blev klart långt innan jag lämnade Coca-Cola med alla dess fantastiska medarbetare och varumärken. Jag kan fortfarande inte dricka en Pepsi Cola, det går bara inte…

Det jag prioriterade när det gällde det nya uppdraget var att få möjlighet att utveckla mitt ledarskap i en annan miljö än den som råder i ett multinationellt företag med världens starkaste varumärken i portföljen. I en sådan miljö är alla högpresterande och de flesta med tydliga karriärmål, det finns enorma resurser och det är verkligen både stimulerande och utvecklande.

Men nu ville jag byta miljö och det skulle snart visa sig att det gjorde jag med besked…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.