Fredag hela veckan…

Såhär kring alla röda dagar och aftnar så blir det typ fredag hela veckan, man har inte riktigt koll på vilken dag det här och det är nog nyttigt. Här i Spanien så är det nu på söndag & måndag som de firar sin ”jul” med tomten & julklappar så här är julhandeln i full gång. Hela Marbella är ljussatt med girlander och det är en konstig känsla med typ 19 grader och jultomtar överallt…
För egen del har jag firat klart julen, ju äldre jag blir desto mindre gillar jag julen. Den hysteriska stressen, panik-inköp av julklappar & julmat tills man stupar. Fast visst finns det massor som är mysigt med julen oxå, alla blir, i alla fall till en början lite snällare, vi tänker mer på och bidrar mer till dem som inte har det så bra & vi träffar våra nära & kära.Men detta till trots, en gång per år får räcka:)

En bra fredag har det varit idag – lanseringsplanering för det nya projektet med teamet, det närmar sig nu… Lite skvaller från Sverige har jag också fått, men det verkar fortfarande vara lite hemligt så det får jag hålla för mig själv. Grattis säger jag i alla fall till de 2×2 som det gäller:)

Middag på Marbellas bästa Thairestaurang följt av några avsnitt av 2 1/2 män fick avsluta 2014 års första fredag…image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.