Eloise, Bosse & Potentiell Skräll….Det var kul att jobba igår – det var rätt lugnt ända fram till sista timmen då det ”small till” och tack vare det blev försäljningen helt okej. Vi fick ”fint” besök – borgmästaren kom in och lämnade in par sneakers. Om hon inte har väldigt stora fötter själv så måste de ha varit hennes mans..

Christina hade med sig skor idag från en vännina som jag misstänker måste tillhöra topp tio i Marbella när det gäller hur många par skor man äger. Det hon skänkte bort var hur många fler par som helst än jag äger.. Jag fick iallafall en present från dessa ✨ Ett par helt nya Mikael Kors skor med bra klack.. Perfekta för en middag ute när man ska gå mer än tio meter typ ✨


Nᴊᴀ….Det här var det klart sämsta programmet.. Det där komikerparet Sissela Benn och Jonatan Unge förstörde det helt och hållet.. my point of view..

Tittarsiffrorna håller i sig och ökade t.o.m. lite förra veckan – då var det 2 miljoner tittare.. Drygt 1,7 på fredagen och cirka 300 000 som tittade på reprisen. SVT har fått frågan om de kommer förlänga hennes talkshow och de har svarat att det väl inte är omöjligt.. att det är något de kommer att prata med henne om ✨ Verkar väl rimligt eftersom talkshowen har fler tittare än Skavlan..


Vᴀ̈ɢɢᴍᴀ̊ʟɴɪɴɢᴀʀ….

Estepona är inte bara Costa del Sols trädgård utan bara måste i särklass flest fasadmålningar.. De måste ha många i förhållande till alla orter/städer i hela Spanien. Jag tror inte att vi har någon överhuvudtaget här i Marbella – jag har iallafall inte sett till någon..


Bᴇʟᴀsᴛᴀᴅᴇ ʙᴏᴋɴɪɴɢssʏsᴛᴇᴍ….Boris Johnson har rent generellt lovat lite väl mycket.. Han har ju beskrivit hur allt ska fasas tillbaka och vara normalt igen i mitten på maj. Vad väger han på riktigt in i begreppet normalt eller vanligt för frågan är väl om det någonsin kommer att bli det.. En ny normalitet är väl det vi kan förvänta oss och hoppas på att den är så bra som möjligt.

Hursomhelst så brakade nästan alla system för bokningar av flyg och hotell när Boris Johnson sa att de troligtvis skulle kunna börja resa igen den 17 maj. Costa del Sol ligger i topp så vi kommer att få hit en hel del turister i mitten på maj – så efterlängtat och så härligt ✨I EU har btw fyra procent av befolkningen vaccinerats medans Storbritannien redan har lyckats vaccinera 26 procent.


ᴜᴘᴘᴠᴀ̈ʀᴍɴɪɴɢ….CPAC pågår för fullt i Florida och Donald Trump har varit en av dem som stått i talarstolen.. Därifrån har han värmt upp inför morgondagen och kastat kängor till höger och vänster och lovat att morgondagens tal av Donald Trump inte kommer att vara ett lågenergi tal.

Vi får väl se hur det blir men han har ju haft tid att ladda och jag kan nästan höra talet redan nu.. Har btw förstått lite mer i detalj vad det är som troligen oroar Trump nu när han fått lämna ut skatte/deklarationshistoriken.. Skriver om det i nästa inlägg..


Äɴɴᴜ ᴍᴇʀᴀ sᴋᴏʀ….Nu har mina vita sneakers nog gjort sitt.. iallafall om jag ska ha dem till klänning eller så. Har ju väldigt ofta sneakers – till typ allt eftersom det är så bekvämt för mina ”stackars” fötter..

Bland de där skorna från Christinas väninna fanns ett par ”sandaler” som var riktigt somriga och snygga. Vardagssandaler typ.. men trots att tån inte var jätteöppen så var de typiskt nog lite öppna på sidan också..


Eʟᴏɪsᴇ & ʙᴏssᴇ ʟɪɴᴅǫᴠɪsᴛ….


Älskar’t

När man ser det här inlägget med texten; Det här är Eloise & Bosse Lindqvist. De ÄLSKAR Mello 🎈 🎉 och kommer ihåg att Edvard af Sillen är manusförfattare så kommer man på sig själv med att tänka att det kanske kan bli rätt kul och bra ikväll ändå – trots Per Andersson..Sᴋʀᴀ̈ʟʟᴇʀ ᴅᴇᴛ….Tänk om det blir en skräll ikväll – med det menar jag att Eric Saade bara går till Andra chansen.. Har noll belägg för det och ingenting har ju skrällt i övrigt i år – bortsett då från Eva Rydberg och Ewa Roos som skrällde så det räckte för ett par deltävlingar..

Det är det här med glädjen jag är inne på.. har Tess Merkel en ”gammal” Alcazar liknande låt så kan den definitivt bli farlig.. Eric Saade har det ju varit rätt så tyst om länge.. eller är det jag som missat något? Menar att han inte har samma utgångsläge som Danny som fick ett gäng röster bara för att han är Danny..Hade det varit ett vanligt år hade svenska folket kanske velat ha något nytt men nu söker vi ljus, glädje och trygghet så jag landar trots allt i att The Mamas går direkt final ✨

Nej, finalisterna är inte lätta den här veckan..


Gᴏᴅɪs….Kommer ni ihåg dem.. tablettaskarna man fick som barn? Jag är nog för ”ung” för Salt i sol.. Emser var väl en mormors-tablett.. Mina favoriter var Salta Lakritsfigurer och Zoo men det var inte direkt igår jag köpte en ask 😃Hur många av tablettaskarna som finns kvar vet jag inte men att Dumle-klubban ska gå i pension har jag både hört och läst. Den är också ett sådant där riktigt barndomsminne.. även om den inte stod högst upp på min lista.. Lite för söt för min smak.

Äter ju verkligen inte mycket godis men det händer att jag köper lite lösviktsgodis i Svenska butiken. Det har jag gjort till Mello ikväll ✨ Det finns en butik i Puerto Banus som har sjukt mycket lösviktsgodis – det är en svensk som har butiken så det är i huvudsak svenskt godis. Det är ett totalt paradis för barn att gå in där.. för alla som gillar godis för den delen..
Vi har varit iväg och handlat middagsmat för tre dagar. Det är ju Andalusiens dag på söndag så måndagen blir ju då också helg.. vet inte om matbutikerna kommer att ha eller inte så vi handlade till måndag också. Vi hade såklart kunnat kolla men vi handlade på Mercadona idag och tyckte att det onödigt att förbi SuperSol på hemvägen ..Skulle de då ha stängt på måndag så skulle vi ju få stanna och handla även där.

Var även uppe i Nueva Andalucia en svång.. tyvärr hade Fransyskan stängt så det blev inga snittblommor.. Var inne i Svenska butiken för att komma om Therese fått sin dotter än men det hade hon inte.. Köpte lite lösviktsgodis till Mello ikväll – och svensk senap 😄 Apropå hamburger dressingen som jag skrev om häromdagen.. det var nog inte Druvans utan Kavli, som den på bilden.. Köpte dock inte 😄


ʜᴀʟᴠʙʀᴀ ʟᴏ̈ɢɴᴀʀᴇ….Han ljög lite halvt övertygande, Janne Josefsson, när han var gäst hos Carina Bergfeldt.. Han kommer att dansa, men inte särskilt länge är min gissning.. Hans anledning att vara med? 1) han är en person som inte tycker om att vara ensam. 2) Det är Corona. = Hans deltagande är ett slags Tinder substitut.. Kontaktannons.. Analysen baserad på hur han uttryckte sig i talkshow soffan och någon rubrik jag såg..Det har inte varit något vidare väder idag så det allra sista på balkongen har vi inte gjort klart. Halvklart kan man nog kalla det. Det blåser och ska vara rätt så dåligt med stor risk för regn både måndag och tisdag så skiftar om lite i To Do listan och planerar in att balkongen ska vara helt klar på onsdag..

Nu ska jag vila lite innan det är dags att laga Tom Yang Kung för att sedan bänka oss med godisskålarna i Mello-soffan ✨


7 reaktioner på ”Eloise, Bosse & Potentiell Skräll….”

 1. Nej, det räckte inte med Edvard af Sillén. Jag tyckte det bara var tramsigt. Här hemma hade vi lite olika åsikter om det var sämre än sidekicksen från förra veckan. Jag är inte säker, men det var riktigt illa.
  Som vanligt hade spelbolagen bättre koll än jag, oddsen ljuger sällan. Men dansbandet var nog det sämsta jag har sett denna kväll.

 2. Jag hade så oerhört låga förväntningar så det blev en positiv överraskning för mig.. inte genomgående men sammanfattningsvis. Det är klart att det var tramsigt och lite buskis över det men lite uppfriskande ändå..
  Efter att ha träffat Per Andersson vid några få tillfällen och sett honom i princip bara för tramsiga sammanhang på tv, teater etc så trodde jag inte ens att han skulle kunna uppträda normalt..

  Träffat honom två eller tre gånger och jag kan lova att han igår var som en snustorr präst i jämfört med de gångerna.. För att få lite perspektiv

  Annars var Tess Merkel kvällens chock för mig.. Låten i sig var inte så dålig men hon kan ju inte sjunga och hela hon såg bara läskig ut.. Den stora positiva överraskningen var den unga gotländska tjejen.. aldrig hört talas om henne men hon hade både bra röst och en bra låt.. Hon går garanterat vidare från Andra chansen tillsammans med Paul Rey.. Det vågar jag satsa på Var kollar du odds?

  Dansbandet trodde jag skulle stå för lite glädje i stugorna.. MEN vilken katastrof!! Så billig låt och de trodde att de var så coola så att det inte gick hem förstår jag och jag hade sannerligen blivit bedrövad över smaken hos folk om den gjort det..

  1. Odds finns nog på alla spelsajter som inte bara är online-kasinon. Jag kollar på betsson.se då min svärson jobbar där sedan några år. Men det finns ju flera andra som man brukar säga i radio och tv. De gav Tess Merkel 6 x pengarna vilket var tillräckligt att locka mig att spela.
   De odds som är angivna när man satsar är de som gäller. Det är inte som att spela vinnare i trav där oddsen fastställs först när loppet är avgjort.

 3. Tack för svar Bengt och ursäkta mitt genomusla tips.. Då ska jag omgående kolla upp betsson.se för oddsen borde väl vara satta.. Men kanske ingen idé att spela på mina finalister – rädd för att de är favoriter..

  1. Det var bara en kul grej att spela på något. Jag spelar någon gång per år. Förra året var det på att Trump skulle vinna, bara för att ha något att trösta mig med om han faktiskt vann.
   Den här gången så skulle jag ju ändå kolla på Mello. Men att spela på 1,05 i odds är ju helt ointressant. Men det fanns ju en anledning till att Tess Merkel hade 6 i odds…

 4. Hopplöst.. blir direkt omdirigerad till den spanska betsson sidan.. Men googlade odds och fick fram det jag misstänkte.. Tänkte att man kanske kunde spelat direkt på finalisterna men det är ju bara duell för duell med konsekvensen väldigt låga odds. Om inte jag tänker som en kratta så landar ett rimligt slutodds på min kombination någonstans mellan tre-fyra gånger pengarna.. Ska kolla lite närmare på det..

 5. Hopplöst.. blir direkt omdirigerad till den spanska betsson sidan.. Men googlade odds och fick fram det jag misstänkte.. Tänkte att man kanske kunde spelat direkt på finalisterna men det är ju bara duell för duell med konsekvensen väldigt låga odds. Om inte jag tänker som en kratta så landar ett rimligt slutodds på min kombination någonstans mellan tre-fyra gånger pengarna.. Ska kolla lite närmare på det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.