Kräftskiva & udda reklAm….

Hᴇᴊ & ʜᴏʟᴀ!

Jobbade som sagt igår eftermiddag/kväll – bra med kunder och vi fick till en bra försäljning. Cudeca totalt tappade bara två procent i juli jämfört med mot föregående år. Det är det nog inte många som ”klarat”. Ja, det ska väl vara Da Bruno då 😃

T & doggisarna hämtade mig som vanligt men igår hade de gått en rätt så lång promenad före så vi åkte i princip hem på en gång. Passade rätt (eller väldigt bra) eftersom jag var trött efter mycket jobb på dagen och sedan i butiken fram till strax före 21.00 ✨Lika plötsligt som han försvann lika plötsligt dök han upp.. Två minuter efter det att vi öppnat så kom han – på frågan var han hållit hus svarade han enkelt att han rest iväg lite.. Du tycker att det varit en bra idé att informera om det, iallafall lite? Det kunde han väl hålla med om.. Hursomhelst nyttan han gör är ju begränsad så ingen ingen att göra någon större affär av det..


Bᴇғʀɪᴀɴᴅᴇ….Kommer inte att använda munskydd när vi är i Sverige. Det ska bli så skönt och jag kan ju dessutom ha läppstift typ dygnet runt ✨Kommer däremot att köpa med mig en liten tub handsprit, kanske lite oklart varför jag ska använda det men det känns rätt på något sätt.. Kommer inte heller att munskydds-grodor i marsipan , inte marsipan överhuvudtaget..


Aᴘʀᴏᴘᴀ̊ ɢʀᴏᴅᴏʀ….Det värsta är väl att detta inte ens var en groda utan helt på det sätt han såg det efter att ha blivit avslöjad, otrohetsaffären med Stephanie Clifford som ska ha pågått i typ tre års tid.

Inte fullt lika kul var det för Trumps ”buddy” Michael Cohen som räddade honom genom att se till att hennes tystnad köptes – ingen bra idé att det kom ut i samband med förra valet. Lojal som han var, iallafall då, så han arrangerade det och sedan blev det tre år i fängelse för hans del. Men Trump, han klarar sig alltid på något sätt..


Pʀᴏsᴛᴇɴs ᴘɪᴢᴢᴀ….

Läste om Prostens Pizza i Falkenberg. Det måste väl ändå vara en av Sveriges absolut charmigaste ”pizzerior”, de har även annat än pizza på menyn. Såg på deras Instagram några inlägg med budskap att de fått en sen avbokning så det fanns x platser till kvällen. Fullbokat var och varannan kväll – på en pizzeria 😄 Nu är de som sagt väsentligt mer än det vi ”normalt” ser framför oss när vi tänker på en pizzeria.


Tunna pizzor som jag älskar men lite väl mycket kant.. Säker på att de är goda hursomhelst 🍕

Uᴅᴅᴀ ʀᴇᴋʟᴀᴍ….

Dagens inlägg från borgmästaren Angeles Munoz är att vi inte ska glömma att köpa lotter till årets jul-lotteri ✨ Det är inte ett privat lotteri men det är ändå charmigt att uppmana alla att köpa lotter.. Spanjorer är helt galna i lotterier- det finns så många små kurer där det bara säljs lotter och jackpotten är hur hög som helst vissa dagar/veckor..


Lᴀ̊ᴀ̊ᴀ̊ɴɢ ᴘʀᴏᴍᴇɴᴀᴅ….

Inga problem med den sociala distanseringen

Är helt slut av all frisk luft idag.. Vi har varit ute på en riktigt riktigt lång promenad på den andra sidan strandpromenaden än den vi brukar gå på. Det var kanske inte smartaste dagen att bli slut på med tanke på att vi ska bort men jag piggnar till ✨


Tröttnar aldrig och bara kan inte leva utan havet 💙


Väldigt söta små andalusiska radhus – precis intill Hotel Amare. Grind max 75 meter från husen som leder ut den otroligt välskötta strandpromenaden och stranden.

Sᴛʀᴀᴛᴇɢɪ ғᴏ̈ʀ Sᴏᴄɪᴀʟᴀ ᴍᴇᴅɪᴇʀ….


Kan man annat än älska känslan i influensern Elsa Billgrens bilder? Äkta och ”naturtrogna” – långt ifrån de där stereotypa man så ofta ser.. Det är ju iofs väldigt lätt att slippa se dem, inget direkt tvång att följa dem.. Men nu är ju hennes bilder fina och har en hög igenkänningsfaktor men det jag undrar är om det är rätt? Eller om det var rätt. Tidigare.

Anledningen till att jag funderar är för att vi ska ”sätta” strategin för sociala medier. Det handlar ju både om vad man kommunicerar i ord och bild. Bilden = den gamla klyschan ”en bild säger mer än tusen ord” gäller verkligen på Instagram. En tydlig profil är något som behövs och det är det inte många som lyckats med och det är heller inte helt lätt.. Det får ju inte spreta totalt men absolut inte vara för likartat för då tappar ju följarna intresset. Man är inte relevant vilket är överordnat allt.De flesta mäklare här kommunicerar enbart med objekt – ingenting annat. Inte något om det härliga livet i Marbella, ex bilder på människor på en restaurang och liknande. Många gånger också ”könslöst” och likartat. Det finns någon svensk mäklare som åtminstone har en tydlig profil men bilderna och kommunikationen är väldigt likartad. Dessutom riktar de in sig på en helt annan målgrupp än den vi kommer att fokusera på.Det vi definitivt vet är att vi inte kommer att göra som de flesta andra men givetvis måste det även vara inlägg med objekt också, också inte bara. Det kommer ju ta lång tid att bygga upp antalet följare men det innebär ju inte att varje inlägg inte exponeras bredare genom hashtags och platsangivelsen.

Det börjar som sagt att dra ihop sig nu 🍊


Aᴘʀᴏᴘᴀ̊ ᴍᴀ̈ᴋʟᴇʀɪ….


EQT fortsätter att investera i Spanien.. Nu har de investerat i Idealista, en bostadssajt som finns i Spanien, Italien och Portugal. Antar att deras tanke är att göra en form av Hemnet. Förvisso är Idelista tillgängligt för köpare redan nu (vilket är mycket ovanligt) men sajten lämnar en del att önska.. Det är ofta objekt som ligger där inte finns kvar etc. Det gäller iofs nog främst hyresobjekt. De har uthyrning också, inte som Booking.com utan för längre perioder.


Dᴀɢs….Dags för sista ”piffet” innan vi ska ge oss av.. och vet ni vad? Förutom att få äta kräftor så får jag oxå ha läppstift 😃

Vi hörs imorgon!

Kʀᴀᴍᴀʀ ғʀᴀ̊ɴ ᴍɪɢ ɪ ᴍᴀʀʙᴇʟʟᴀ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.