På plats & Fake news….

Hola!

Dagen idag har gått åt till att plocka ihop det sista, typ kastruller och annat som vi behövt så länge vi bodde kvar i gamla lägenheten..

Iväg och in med det i nya lägenheten innan vi åkte tillbaka och hämtade två små förväntansfulla hundar. Det räcker ju med att säga: Ska vi åka med bilen så blir de helt galna av lycka ✨ Dom har nog varit lite oroliga, dels har vi varit borta mer än vanligt och sedan så har det försvunnit mer och mer från lägenheten. Dom trodde såklart inte att vi skulle överge dem (får vi verkligen hoppas 🐶🐶) men de har ju fattat att något varit på gång.

Hursomhelst så tror jag att det tog tio minuter av inspektion innan dom var på plats i soffan och hade det bra ✨

Corona..

Rapport eller om det är Aktuellt har ju en reporter på plats i Marbella.. Eller om det är någon som de tillfälligt anlitat för jag fattar ju att de inte alltid har en reporter på plats här.. Han beskrev situationen i Marbella som i de närmaste surrealistisk och man kan inte annat än att hålla med.. Hoppas verkligen att de här kraftfulla åtgärderna stoppar spridningen,.

Vi är på jakt efter en gammal byrå till sovrummet, ju skruttigare desto bättre för den ska ändå slipas och målas om..

Skulle även vilja få tag på något sådant här.. Har lagt upp inlägg på Marbella Köp och Sälj men har inga större förhoppningar.. Ska fråga om jag får lägga upp på Svenskar i Marbella och samtidigt fråga efter någon affär med gamla möbler..

Vi har ju iofs att göra med att packa upp men vill inte stressa. Vill få perfekt och genomtänkt ordning från början och inte bara ”kasta” in saker för att snabbt bli klar. Det får ta lite tid helt enkelt ✨ Tänkte istället varva med matlagning och bli en förtida husmor och börja baka sockerkakor och annat., Gjorde en rulltårta en gång när vi skulle fika med Styrbjörn på hans brygga;

När man inte riktigt vet vad man pratar om..

When did you??

Ta en titt i backspegeln och tänk efter så var det kanske inte så länge sedan du var bergfast övertygad och det sedan visade sig vara fel.. Och btw så finns det ju inget klimathot heller.. En farlig man – måtte han inte vinna valet i höst men tyvärr är risken rätt stor.. Oj, vad ekonomin har blivit bra under hans tid säger han.. Oj, vad statsskulden ökat under hans tid men det glömmer han bort att nämna..

Såhär ser det ut i Marbella.. Cerrado, dvs stängt och i tider som de här blir ryktena helt galna..

Kramar från den nya sängen i Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *