Tedans och sportlov..

Hola!

Då har vi fått wi-fi installerat, varit och hämtat datorn för 80 Euro.. Att sladden tyvärr saknades var en information hon missat 😄 Men det kostar inte direkt en förmögenhet att köpa en ny och det är en snygg dator i precis lagom storlek. Så totalt sett ett riktigt kap! (förutsatt då att den funkar förstås, för det har jag ju inte kunnat kolla..) Vi mätte och grejade lite oxå när vi var i lägenheten, bland annat för köp av mattor.

Ikväll blir det en enkel rostad tomatsoppa med basilika och världens godaste vitlöksbröd för mig. Vegetariskt både igår och idag ✨ Kommer att vara lite si och så med maten tills vi är installerade, vi har ju inte direkt tid att lägga massa tid på matlagning.

Mina vitlöksbröd kommer att ha massor av smält mozzarella och är typ de godaste som finns ❤️


Vitlöksbröden finns på Cibo, en riktigt bra och prisvärd italiensk restaurang. Deras rostade tomatsoppa har jag inte testat förut men det låter gott 🍅 Förutom att vi var där häromkvällen så var det ett bra tag sedan vi var där..

Tid för matlagning (och lust) kommer vi däremot att när vi väl är på plats och då ska vi börja äta mycket mer fisk;

Enkelt och gott!

Massa olika alternativ med fisk i folie- i ugnen eller på grillen. Längtar redan, det ska bli såå gott! Det märks att jag börjar få tillbaka aptiten 😄

Sportlovs update..

Instagramflödet är ”längre” än vanligt.. Uppdateringar från allt och alla och från när och fjärran..

Från Margaux Dietz Instagram

Margaux Dietz är så lycklig att hon studsar upp vid 05.00 tiden varje morgon. Njuter av allt och extra mycket av surfningen ✨ Lite avundsjuk blir jag.. Inte på att hon är på semester i Costa Rica (tror jag att det är), att hon har det allmänt härligt eller för att kunna surfa. Nej, mest avundsjuk för att hon är morgonpigg.. När ska jag bli det??

Charlotte Perrelli är i Åre med familjen.. Micael Bindefeld m familj är eller har varit på besök hos dem. Det är jag inte avundsjuk på.. Däremot på att hon oxå verkar morgonpigg och dessutom så huslig så att hon går upp bakar goda frukostfrallor till alla.. Jag har minst sagt en bit kvar 😊

Valerie Aflalo (kläddesigner) är på favoritön Mauritius ❤️ Inte avundsjuk på det heller, även om jag älskade att semestra där.. Är däremot lite avundsjuk på hennes hem..

Rent och snyggt utan att vara kalt.. Tycker att det är mycket som är fint i hennes/deras hem.. Därmed inte sagt att jag skulle vilja ha det exakt så, eller att det är det finaste hem jag sett.. Konstaterar bara att det är fint ✨

Min familj (Pappa, farbror, syster och systerson) har sportlov i fjällen.. Igår hade de ett uppehåll i skidåkningen och åkte till Röros gamla stad.. Såg hur charmigt ut på bilderna. Inte avundsjuk på snö och kyla (minus 11-13 grader) men hade gärna haft lite familjetid ❤️

Malin Gramer, Jessica Lasses och fem tjejer till har hyrt det här ”tråkiga” huset i Thailand.. Inte avundsjuk på att vara i Thailand (även om det är underbart) men kan sakna ”tjejhäng”

Det som oxå märks är att människor i allmänhet har fullt upp med att vara lediga så läsarna på bloggen minskar, precis som vid alla lov 🧡

Nature..

Hur vackert är det inte med lupiner? De växer ju nästan alltid i rätt stora ”fält” men hur fina man än tycker att de är så är det absolut bästa att låta dem stå precis där de är.. Om man tar in dem och sätter i en vas dröjer det inte speciellt länge innan bordet är fullt av små blomkapslar och det är dags att slänga dem.. tyvärr..

I Mijas finns den här fina utsiktsplatsen med det här ”coola” stolarna.. Vi får ta oss dit vid tillfälle och sitta och filosofera och njuta av utsikten ✨

Det kommer med åldern..

När man minst anar det.. Idag dök det upp en annons om ett litet event; eftermiddagste med följande dans mellan klockan 15.00-18.00 på lördag.. Känner mig inte riktigt i målgruppen…

Ditt och datt..

I morgon är ju precis varenda butik stängd, med ett undantag då och det är Svenska butiken. Dom har öppet på söndagar och typ alla storhelger så har man missat ”söndagsmiddagen” så är räddningen inte så långt bort..

En mysdress..

Den här dressen skulle verkligen funka att skrota runt i hemma och ha på sig på den där lite kortare hundpromenaden..

Andreas Lundstedt kommer att dansa med en annan kille i Lets Dance (första gången det är ett samkönat par), Anders Svensson (fotbollsspelaren) och Doktor Mikael – det är några av de som nu oxå ”avslöjats” som deltagare i årets Lets Dance..

Hur vackra är inte gamla svenska trähus? Det här i original färgsättning sedan 1860 ✨

Med nya terrasser blir det dags att bege sig till handelsträdgården.. Har än så länge ingen idé eller tanke på vad vi ska ha.. Kommer att vänta med det till vi kommer tillbaka från Sverige. Tråkigt om de torkar och dör när vi är borta..

Till påsk ska jag pynta.. Inte med påskris och fjädrar men med lite fina blommor som t ex ranunkel och annat. Hittar säkert lite ”pynt” när jag packar upp oxå 🐣

Påskafton firar vi med Herr och fru Falck och sedan har vi lite annat på ”agendan” oxå.. Som jag skrivit tidigare så ber jag till alla vädergudar att det den här påsken blir bra väder. Förra var hemsk!!

Nu dags att ge oss iväg igen så att vi är hemma till Wahlgrens värld..

Kramar från Marbella! 🍋🍊

2 reaktioner på ”Tedans och sportlov..”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *