En åsna och en valp..

Hola!

Av en särskild anledning jobbar jag på extra mycket med mitt uppdrags-skrivande.. Skrev ju igår att jag skrivit inlägg/artiklar på strax över tusen ord (de tre senaste).. Det jag skrivit idag är 3 004 ord.. Då är det verkligen en artikel..

Vår borgmästare är som jag skrivit om tidigare aktiv på Instagram och håller alla uppdaterade om vad hon gör. Det är rätt långt ifrån Stefan Löfven som inte ens ”orkar” hantera kontot själv så det blir därför opersonligt.. Orkar är väl inte rättvist men det är typ bara han av alla partiledare som inte hanterar och kommunicerar sitt konto själv. Det här är hursomhelst en bild från solnedgången igår när hon var ute på en ”beach walk”..

En åsna i Puerto Banus..

Var en sväng till Puerto Banus idag. Det har öppnat en ny butik (eller iallafall ny för mig). Hittade en helt underbar inredningsdetalj i form av en åsna 🧡

En gammal affisch för något ”racerlopp” i Puerto Banus 1986..Typ Monaco Grand Prix på sitt eget vis kanske.? 😃

Blev helt kär i de här åsnorna 🥰

Vi hade planerat att ta en fika eller lunch men det satte min tandvärk stopp för 😢 Det blev med andra ord ett kort besök i Puento Banus..

Det var hursomhelst skönt att komma ut i det härliga vädret – strålande sol från en klarblå himmel ☀️

Next time in Málaga..

När vi har varit i Málaga så har vi ”bara” varit inne i själva centrum. Såg en Instagram-annons om det här köpcentret/outleten.. Dit måste vi definitivt åka, både för att det verkar fint och för att det alltid är kul att göra fynd..

Hairtalk..

Nu är mitt hår i så pass bra skick att jag kan göra någon form av hårförlängning, som t ex Hairtalk.. Linda som har sin salong på Los Naranjos golfklubb ska tydligen vara väldigt duktig på det. Men nu är ju mitt hår rätt ok och blir bättre och bättre (även om det inte direkt växer så mycket på längden) så jag kommer inte göra något nu. Tror det är lite osmart att göra det precis innan sommaren (håret utsätts ju för extra påfrestningar då). Kanske nöjer jag mig med hur jag (håret) ser ut och fortsätter på den ”inslagna banan”

En klänning för mig?

Det här är definitivt en klänning för mig.. Älskar orange som ju dessutom är Mindset Marbellas färg så en perfekt strandklänning helt enkelt 🧡

Följer ju den där spanska kvinnans modekonto – synd att man inte är ”uppklädd” så ofta och har ett par resväskor med pengar.. För snygga klänningar finns det i ett överflöd.

The Book..

Har börjat lyssna på Draken i rummet, Gunilla von Platens bok. Eller boken om Gunilla von Platen för hon har inte skrivit den själv. Däremot har hon berättat sin historia själv och sedan har Malin Roos skrivit den. Ingen tvekan om att jag kommer att lyssna klart den drygt 10 timmar långa boken. Hon är en fascinerande kvinna, otroligt driven och definitivt ingen någon sätter sig på.

The film..

Det lär väl dröja ett tag innan jag får chansen att se filmen Catwalk.. Däremot kan man ju både köpa och hyra filmer på Apple TV. Köpa tycker jag är helt onödigt för det är ju inte så att man ser så många filmer om och om igen. Väntar man någon vecka så släpps de så att man kan hyra. Joker har funnits att hyra i någon vecka nu och med tanke på alla recensioner och utmärkelser så vill jag absolut se den.. Får bli någon kväll framöver..

Ny typ av inlägg..

Såg ett inlägg från Sussex Royal (som de snart inte får heta..). Det var som en sms-konversation i realtid mellan Jon Bon Jovi och Harry. Det är något evenemang i London som typ är något av det absolut sista officiella uppdraget för honom (Harry alltså 😊).

Sedan blir det ett precis lika okungligt liv som det ser ut på bilden. Men särskilt vanligt blir det knappast ändå.. Kan tänka mig att de surar ordentligt över det här med att de inte får använda varumärket Sussex Royal och att stiftelsen i det namnet kommer att hanteras av det engelska kungahuset.. Grusade planer helt enkelt..

T mötte Lassie ❣️

Igår var T ute på ett ärende och hamnade bredvid en tjej/kvinna som bar något litet litet i famnen, typ som en baby. Han tittade efter och såg att det var en liten Tintin ❤️ Den var så liten att han bara var tvungen att fråga hur gammal den var och om det var en Bichon maltes toy. Det var ingen toy och den var tre veckorv(3!). Hon berättade att hon aldrig tidigare haft hund och att de i djuraffären sagt att den hade ”rätt” ålder, dvs över åtta veckor. Hon hade tyckt att den var lite liten men litade på dem. Hon skulle ta den till veterinären för någon vaccination eller hur det var och där blev de helt förskräckta. Nu fick hon hålla på med modersmjölksersättning och massa annat till den stackars lilla valpen. Tur att den hamnat hos en person som, trots sin totala brist på erfarenhet, verkade väldigt vettig. Tur oxå att inte jag var med. Det hade kunnat sluta i en kidnappning..

Jag hatar att de får sälja djur på det här oansvariga sättet. Glömmer aldrig när vi ”räddade” Tintin från misären han satt i helt ensam. Att ”gosa” med hans ansikte var helt omöjligt under de första åren. Allt utom just att röra ansiktet var ok. Men nu ”gosar” vi hejdlöst och mycket ❤️

Readly = Life Hack 😃

Nu när jag skriver så mycket inlägg och artiklar för/mitt externa uppdrag behöver jag ju få idéer och inspiration vad jag ska skriva om. Har därför startat ett Readly abonnemang för 99 kr per månad. Då får jag tillgång till i princip alla tidningar man behöver för att få bra idéer (dock inte morgontidningarna).. Det blir ett riktigt ”life hack” för jag sparar massor av tid. Det är absolut inte så att jag gör det för enkelt för mig och typ kopierar texter/artiklar rakt av, men får idéer till ett uppslag som jag utgår ifrån och vidareutvecklar. Anger såklart oxå alltid källa oavsett att jag inte tagit text rakt av.. Nu i helgen tänker jag t ex skriva om friskvård i kärleken.. Det är ju naturligt att prata om vikten av friskvård på jobbet/arbetsplatser men vi gör det inte när det gäller den egna relationen.. Har inte läst Tara artikel ännu så jag har ingen aning om de tar den utgångspunkten men det är min plan att göra det. Är det inte lite Friskis & Svettis över ett förhållande? Man behöver må bra själv för att det ska funka och ibland får man kämpa lite i relationen.. 🥰

Last episode..

Sista episoden av This is my flip side kom häromdagen (episod 4). Har inte hunnit se det ännu men den är tydligen lite längre än de tre tidigare, ca 20 minuter). Får se till att klämma in att se den i helgen..

Hon har lagt ut ett Instagram inlägg idag där hon säger att hon fått frågan om en fortsättning och undrar vad följarna tycker och vad de vill se. Vi får väl se vad de svarar..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *