Mc Donalds och Air France..

Hola!

Idag har det inte varit något vidare väder men ingen katastrof heller. Vi var ute en stund på förmiddagen med Pappa och sedan en kortis hemma hos honom för att hämta de utskrivna Bingolotterna och Årsredovisningen för BRF:en i Sverige (är revisor). Då kunde Pappa ta med det hem och posta från Sverige istället.

Var så sugen på T’s mammas kasslergratäng idag så vi åkte till Svenska butiken men då hade dom såklart ingen kassler.. Frågade och nästa vecka ska man beställa julmaten..

Svar på kritik..

Idag har Camilla Läckberg besvarat kritiken gällande Hedda Care, det var väl ett rimligt och bra svar men orkar inte återge allt..

Rekord..

Dels har dom tydligen ändrat det där med att de avslöjar att tomten inte finns och sedan har de slagit rekord i flest tittare on-line för något program någonsin. Kan man typ säga att Pernilla Wahlgren lyckas med allt just nu, eller?

Influencer samarbete..

Jag har aldrig sett Mc Donalds göra något Influencer samarbete men nu gör de det med Magdalena Graaf för deras adventskalender och jag blev såå sugen på en Bic Mac. Finns ju inte direkt många Mc Donalds eller Burger King här.. Men nu måste jag nog äta en Big Mac & Co snart..

Apropå det här med samarbeten..

Amanda Schulman

Har lite svårt för att förstå varför företag väljer att samarbeta med flera olika Influencers inom samma genre samtidigt. Dom når ju typ samma målgrupp fast med olika avsändare, varför inte sprida ut det lite? Nu senast Air France.. Det tror jag skulle ge bättre resultat..

Imorgon..

Förutom läkarbesök imorgon så är det oxå dags för veckans bästa podd; Keeping up with Jennie & Malin. Då får vi säkert höra om dagarna i Palm Springs..

Marbella besök..

Malin Gramer från podden Mitt i livet har varit här i några dagar. Lite blandat väder fick dom.. Här är hon på ett favoritställe Trocadero Playa.. En av hennes bästa vänner bor här så hon är här rätt så ofta..

Up date – Upp & Ner..

Vi hörs i morgon!

Godnatt från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.