Ambassadören och Blondinbella..

Hola!

Då är det fredag och äntligen Black Friday (så att vi snart kan lägga spektaklet bakom oss). Solen skiner och det är 20 grader, så skönt! Tagit lite ledigt idag på dagen, ska ju jobba i eftermiddag/kväll i butiken. Sedan snabbt hem för att kolla på IDOL..

Har glömt berätta att vi häromkvällen hade ett nytt vildsvin i hundträdgården, han kanske var och letade efter sin kompis.. Men det är inte klokt vad de förstör..

Thanksgiving Dinner och samarbete..

Igår var Blondinbella hos den nya Amerikanska ambassadören och var med på en Thanksgiving tillställning. Som om det inte vore nog har hon oxå fått till ett samarbete med med NA-KD såhär i Black Friday tider..

Prisad..

Martina Haag har redan fått två priser för sin nya kokbok.. Superkul för henne!

Börsintroduktion..

Idag introducerades fastighetsbolaget som Erik Selin äger 50% av.. Aktien rusade med 40% vid introduktionen och kärleken flödade ❤️

Vad är det som händer?

Våldet trappas upp, det skjuts och sprängs och har blivit riktigt otäckt. Allt fler svenskar känner sig otrygga i Sverige.

Nu på kort tid är det dessutom två unga tjejer som är spårlöst försvunna.. Går inte ens att föreställa sig hur familjerna mår..

Det går inte en enda dag som man går in på kvällstidningarna på nätet utan att mötas av något mord, någon grov misshandel eller någon annan form av hemskt våld. Sverige som en gång i tiden var så tryggt så man typ inte låste dörren när man gick hemifrån. Ja, jag vet att det var rätt länge sedan och nej jag är absolut ingen Sverigedemokrat men däremot är jag väldigt berörd och oroad över utvecklingen.

Kärleken höll inte..

Hollywoodfrun Siv och profilen från Lyxfällan träffades väl typ i augusti och blev blixtförälskade.. Men nu är förälskelsen tydligen över och så oxå relationen. Kort men intensiv tydligen..

Premiär..

Ikväll är det premiär för Carolas julkonsert i ladan på Steninge slott. Olika gästartister varje kväll. På söndag (tror jag) är det premiär för Carolas advent i TV 3. Hon har ju passande nog synts nu i Så mycket bättre.. Imorgon kommer jag definitivt titta för då är Sveriges bästa sångare med; Magnus Carlson från Weeping Willows..

Boken jag lyssnar på; Den sista Mrs Parrish är faktiskt riktigt bra med sin intrig, men som sagt inget litterärt mästerverk men en bladvändare.. Tyvärr snart slut 😢 Tror inte att hon skrivit något mer, iallafall inte något som finns med på BookBeat.

Bilder från Stockholm..

Minst sagt en hel del ”snöiga” bilder från Stockholm i Instagram flödet idag. Känns avlägset men ändå mysigt ❤️

Nu är det dags att fixa lite för att sedan göra mig iordning för att åka och jobba. Tog hem en klänning i svart spets förra veckan som jag måste prova och bestämma om jag ska behålla.. Hade i sådana fall tänkt ha den på Nyårsafton. Prislappen? Sju Euro (typ 70 kronor). Man kan minst sagt både göra fynd och vara klimatsmart..

Vi kanske hörs lite senare!

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.