Getostsallad, pizza och raggmunk..

Hola!

Kvxdgjllpp

Jag har inte bokat flygbiljetterna hem än men jag tror att det blir den 15/10. Blir nog inte kvar så många dagar eftersom vi har en hel del jobb att göra, vilket iofs är bra. Jag var ute med hundarna strax före nio, solen sken i hundträdgården (men inte på vår terrass så tidigt) och gräset var alldeles fullt av dagg. Kändes lite ovanligt att inte direkt sätta mig ner för att fortsätta skriva text 😃 Unnade mig att lyssna på boken en stund innan jag satte igång med de där detaljerna i textflödet och vilken typ av bilder jag tänker mig var osv. Sedan hoppas jag såklart att den/de som gör sidan har lite bra idéer och input. Det ska bli så kul när den är live! Jag vet inte vad ett realistiskt mål är tidsmässigt men det ska väl inte ta alltför lång tid. Det finns ju sk mäklarmallar som hemsidan kan utgå ifrån (vilket såklart är väldigt mycket mer kostnadseffektivt än att bygga precis allt från grunden) sedan ”gör” man den layout och ev extra funktioner utifrån mallen. Lägger definitivt hellre lite extra krut på att ha riktigt snygg layout och bra bilder etc än att uppfinna hjulet.

Apropå Sverige och Stockholm..

Jag kommer ju som sagt inte vara så många dagar i Stockholm men tillräckligt många så att jag garanterat kan planera in en lunch på Grodan. Jag längtar redan till den här lunchen, en absolut favorit!

Kaffe efter maten och bibehållen kärlek..

Måste ju bara ha med rapporten om att Blondinbella varit på kundmöten i Köpenhamn. Hon berättar att hon inleder varje kundmöte med att ta upp det som hänt (klokt och i princip oundvikligt om man vill få någon som helst trovärdighet). Hon åt getostsallad på Café Victor.. Dessutom säljer hon ut en hel del av sin stora garderob.. Men viktigast av allt:

Men hur god?

Från Åsa Ingrossos Instagram

Långt ifrån glitter, glamour och fancy garderober men hur gott kan det inte vara med en riktigt god pizza? Den här från någon av paret Ingrossos restauranger på Mallorca.. Man blir ju hungrig bara av att se den 😃 Lika gott som det kan vara med den perfekta pizzan lika trist kan det vara med en dålig. Italienska pizzor med tunna bottnar, en precis lagom söt tomatsås och mycket men inte för mycket ost slår väldigt mycket.. Men många tror att det är så lätt med en pizzarestaurang och lär sig inte ordentligt.. Tjocka bottnar och tråkig tomatsås och en massa andra fel och resultatet blir lätt en pizza man kan vara utan.. Tror bestämt att vi får ta och äta pizza någon dag nu när T kommer hem.. Gör faktiskt hyfsat goda pizzor själv om vi nu skulle känna för en pizzamiddag i mörkret på terrassen..

Apropå terrassen..

Ibland undrar jag var tiden tar vägen, inte bara ibland utan rätt ofta om jag ska vara ärlig.. Vi kom inte iväg till handelsträdgården innan T åkte så det får bli när jag kommit tillbaka från Sverige. Det blommar ju fortfarande hyfsat fint även om ogräset (som jag tror är dopat) växer så snabbt att man typ inte hinner med att hålla efter.. Får se vad vi kan hitta för fint till den här omgången, både till terrassrabatten och till smidesbänken. Terrasstiden är ju långt ifrån över så jag vill verkligen fortsätta att ha det riktigt fint.

Jag såg en Instagram-annons från Beach house Marbella där dom annonserade om julmiddagar. Både för företag/privatpersoner före jul och för privatpersoner under jul. Flera olika menyförslag men den gemensamma nämnaren i nästan alla var kalkon. Riktigt rimliga priser är det oxå så det kan kanske vara ett alternativ till det traditionella julbordet som den svenska restaurangen Noellas brukar ha. Jag är inte den som kastar mig över julbordet och äter allt och det till jag typ storknar. Tvärtom, jag kan tycka att det blir lite för mycket med all den uppdukade maten och så äter jag väldigt lite.

Julbord..

Beach House Marbella har genomgått en större renovering så de här bilderna visar förra året, innan renovering.. Men utsidan ser likadan ut 😃

Ligger precis vid strandkanten i Elviria

Ursäkta om bilderna inte är lika stora.. När jag ser det i min mobil så är de det men sedan när jag någongång tittat i datorn efteråt så har de inte varit det. Skriver hellre än lägger tid på att allt ska vara perfekt..

Den svenska restaurangen brukar ha julbord på Julafton men dels är miljön inte direkt en mysig restaurangmiljö sedan gillar jag nog mest att köpa hem det vi gillar och fira hemma. Det hade kanske varit en annan sak om det varit just en trevlig/mysig restaurangmiljö osv. Nu fixar dom ju inte till alltför mycket från den ganska tråkiga restaurangmiljön eftersom julbordet bara är en eller max två dagar (vill jag minnas).

Inget stressande kring beslut direkt.. Har ju mer än gott om tid på oss men just kring högtider blir det som är bra fullbokat rätt snabbt..

Nu är det dags att ta itu med när det ska in lite orange text etc..

Vi hörs sen!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *