Intensiva dagar..

image
Dagen började med att jag inte hittade mina nycklar, letade överallt utan result. Lyckades till slut hitta ett par extra nycklar och kunde komma iväg med andan i halsen till mitt första möte. Tur att det bara är en dag kvar med möten för nu är jag trött. Om ni undrar över mitt bildval så kommer det att få sin förklaring lite längre fram..
Hur som helst mötet gick bra även om jag hela dagen varit orolig. Orolig för Karisma som skulle opereras i dag. Men hon är hemma nu men självklart medtagen över att ha blivit både sövd och opererad så hon är trött ikväll älskade Karisma.
image
Lille Tintin som inte tillbringat en minut utan sin storasyter har varit så orolig och olycklig hela dagen. Han har inte velat äta, inte göra någonting utan har legat hela dagen vid ytterdörren och väntat och väntat.
Till slut kom hon hem och han blev så lycklig. Hela kvällen har han hållt sig intill henne och förstår att hon inte mår så bra så han är helt lugn och vill bara vara nära henne.

image
Idag har jag inte skrivit något utan tillbringat fyra timmar hemma hos X och fortatt intervjun. Det går otroligt bra. Självklart blir det känslosamt i bland och tårar blandas med skratt om vartannat.
Men bra kommer det bli för det är en intressant historia att läsa. Det råder det ingen tvekan om..

I morgon arbetsdag hemma med att få undan lite allt möjlig. Nu där enot tänker jag unna mig egentid.

Kram 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.