Inte tre hundar..

imageNej, jag kommer inte att gå över gränsen och ha tre hundar, lovar. Det räcker så bra med två. Men nu kommer jag göra pappa och vissa andra upprörda men jag överväger att göra en liten tatuering till. Var vet jag men har några olika alternativ:  vristen, svanken eller något som jag till slut bestämmer mig för. Liten ska den vara men viktig för mig.. Motivet?

imageÄr det något jag tror på så är det Karma. Nu har jag fått en fix ide att om jag har en Karma tatuering så kommer det göra gott. Jag kommer få hundra motståndare till detta men om jag nu kommer fram till att jag mår bra av det så kommer jag göra det. Inte med det typsnittet som på bilden och väldigt liten, långt ifrån min indiskreta Pippi tatuering som jag älskar.

imageMötet med det så kallade rådjuret och kärlekssymbols mötet gick jättebra så det känns jättebra! I övrigt kämpar jag på med innehållet i ryggsäcken. Fick ett bakslag där i dag som verkligen inte var önskvärt men bara att prioritera bort allt annat och fokusera 100% på ryggsäcken så löser det sig. Allt löser sig bara man kämpar hårt. Göteborg i morgon = inställt. Nu fokus på det viktigaste. Man hamnar i ett dilemma när man avslutar det gamla och måste påbörja framtiden. Mycket jobb och många många bollar i luften.

I morgon tänker jag helt enkelt inte försova mig. Så nu lyssna klart på den sista kvarten av Veckans Bläcka sedan måste jag SOVA. Upp 09.00 i morgon – SENAST.

Kram 😻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.