Just another blogg..

image
Det blev lite nytta gjort i dag ändå, det blir ofta så när inte måstena hänger över en. Fått iväg dokument om Murder Ballad som Hanna är med i och som har premiär 7 mars. Fått iväg förslag på upplägg kring spökskrivandet och lite mer kring det så får vi se hur det landar. Bestämt mig för mina nyårslöften. Fått hundarna badade. Ja, det var några av sakerna som blivit fixade. Nöjd med mig själv.

image
Ja, jag vet att den här är gammal men kanske lite rolig och känner för att lyssna på något roligt. Är de inte rolig så har jag laddat ner en reserv. Förvisso allt annat än rolig men säkert en intressant bok även om livsödet är tragiskt. Såld heter boken, i bland kan böcker bli så hemska (när de är självbiografiska) att man nästan inte orkar lyssna. Men vi kan ju inte blunda för problemen heller. Nu tycker jag det är elände mest varenda dag med mord, terroristattacker och en massa annat så man kan knappt ta till sig allt.

image
På listan i morgon står att lägga upp lite nya grejer på Tradera. Förra omgången är klar och ja, det räckte till mer än BH:). Antagligen mest korkade tiden att lögga upp saker för nu ska väl alla sälja sina julklappar som de inte ville ha, men jag provar. För pengarna jag får in köper jag en present till mig själv. Nytt År och Ny Business så jag vet ungefär vad jag ska köpa för mina Tradera pengar.

image
Avslutar med några kloka och ack så sanna ord.
Nu bedtime med mina bästisar Karisma & Tintin.

Kram 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.