Ett soldränkt glittrande hav..

image
Havet glittrar magiskt vackert och solen skiner. Beslutade mig för att inte ta en promenad i Gamla Stans gränder, har det ju ljuvligt där jag är. Istället för grötfrukost har jag ätit en lite mer internationell frukost med stekta ägg mm. I kväll blir det grillad biff med sallad, har köpt lite för mycket så att även Karisma & Tintin får en
för dem riktig festmåltid.

Det känns som om ljuset och den friska luften rensar hela kroppen, njuter i fulla drag. Ja, jag vet att jag tjatar. När jag ändå gör det kan jag oxå tjata om att jag ska fixa naglarna för det behövs. Det tror jag faktiskt jag ska ta och göra nu. Har massa olästa mail oxå men där går gränsen för vad jag vill göra på julafton så dom får vänta till i morgon eller så..

image
Däremot kanske jag börjar med liiite förberedelser för det här men det blir nog oxå i morgon. I dag måste jag klura ut vad jag ska skrivs i min krönika. Min första så inte helt lätt. Den ska ju inte publiceras någon annanstans än här så behöver ju inte lägga på mig världens största prestationskrav.

image
Även om jag nu befinner mig så långt ifrån både granar och en snörik vit jul så är det ändå sinnebilden. Här hos oss tre tänkte vi nog börja vårt julfirande vid sju-tiden. Ingen stress som sagt..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.