Radiotystnad..

image
Har varit total radiotystnad från mig – inga blogginlägg. Har helt enkelt inte haft så mycket att skriva om och har inte varit på topp men nu känns det klart bättre. Ska se till att somna i tid för det är verkligen något som påverkat mig negativt sista tiden.
Nu är matförrådet påfyllt med spenat, avocado och massa nyttigt så att krafterna ska bli uppe på topp:)

Auktionen på Tradera är avslutad, för några objekt gick det riktigt bra och för andra lite mindre bra men totalt sett är jag nöjd och fick allt sålt. Upp med lite nytt skulle jag ju ha fixat, men det får bli i morgon det.

Jobb i helgen, men utan stress. Ytterligare en helg i total ”ensamhet”, men den 30/12 hägrar så starkt att det inte gör något. Bättre att bli klar en gång för alla än att hacka fram och tillbaka.

image
Kommer skriva en del i helgen.. Inte krönikor men text till en hemsida. Det är egentligen svårare att skriva lite, kort och koncist än mycket. Men man måste komma ihåg att de som går in på en hemsida inte är ute efter att läsa en roman utan vill snabbt kunna få information om det de vill veta. Ren och snygg layout är oxå viktigt så att det är lätt att hitta det man söker och så ska den vara lätt att ”underhålla”.. Ja, vi får se hur jag lyckas – har ju gjort rätt många texter till hemsidor de senaste åren..

Kram 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.