Fredagen den trettonde..

image
Då hade man ju kunnat vänta sig att båda ögonen skulle vara röda och infekterade.. Men, som tur är det ögat som var väldigt rött och infekterat igår väsentligt bättre och det andra helt normalt. Jag kan till och med ha en lins i de ögat som var så infekterat igår.
Nu känner man annars att hösten är här, grått & tråkigt och man är mycket tröttare än normalt. Har fått ett rör Berocca (eller vad det heter) av Daniel och har några rör vitaminer så det är bara att proppa i sig;)

image
Nu ska jag strax bege mig ut i regnet och promenera till Karlavägen för att äta en pizza med Daniel. Först vägrade jag för jag kände mig för trött men han stod på sig och det var ju verkligen bra för annars hade jag nog slarvat med maten i dag. Det är så sjukt tråkigt att fixa mat till sig själv. Men det får man leva med för om man som jag slarvar för mycket med maten är det ju inte så konstigt om man blir trött.

Dags att byta om och ge mig i väg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.