Om Bengt..

image
..nu fortsatt skulle vara en av mina trogna läsare kommer jag att göra honom rätt besviken nu. Med all rätta tyvärr. Landade i Malaga strax före midnatt. Upptäckte häromdagen att det senaste i raden av mina tillfälliga pass gick ut 15/10. Tog en risk och begav mig ut till Arlanda med ett utgånget pass som en id-handling. Hade en makalös tur. Behövde inte visa pass någon gång. Innan årsskiftet ska jag ha ett rött pass..

Karisma & Tintin blev som vanligt helt tokiga av glädje. Lyckan ville liksom ALDIG ta slut tills de somnade av ren utmattning. Så skönt att vara här ❤️

Kram

2 reaktioner på ”Om Bengt..”

  1. Jodå, fortfarande trogen läsare, dock mest via mejlens uppdateringar…
    Du har nog vunnit titeln svensk mästarinna i tillfälliga pass 🙂

    1. Tack Bengt, det var snällt skrivet av dig. Jobbar lite med mitt skrivande när jag hinner, vilket ju inte är så ofta. Men det är nog dags för en Total Extreme Life Make over.. Då kanske jag till och med kan ordna ett pass:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.