Hotel Wisby..

Checkade in och alla var lite trötta och ”svajiga” efter resan med 18-21 sekundmeter så vi tog paus för att träffas igen halv sju.

image
Omöjligt att hitta plats för hela vårt stora sällskap i baren. Lösningen fick bli en drink & lite tilltugg i receptionen. Gick lika bra det. Sedan middag på hotellet, en slags konceptrestaurang utvecklad av Marcus Samuelsson. Det var väl gott men om jag ska vara helt ärlig så lät det godare än det smakade. Jag tror inte på iden att en ”stjärnkock” kommer in på en restaurang eller hotellkedja och på uppdrag av ledningen tar fran ett koncept. Kvar står ofta det gamla köksteamet som nu ska laga mat och leva efter ett koncept de inte alls varit med och tagit fram, fått tycka till om etc. Blir inte så mycket passion kvsr i ett kök då. I slla fall inte om köket drivs av passion för mat och att hitta sins egna rätter och menyer. Men jag ska inte klaga, det var gott men inte supergott och det kändes nästan att maten inte var tillagad med hjärtat med..

image
I morgon blir det en tur på stan skulle jag tro. Har hur son helst två akuta saker som måste inhandlad snus och hårmousse. Nu lyssna på bok som vanligt och försöka somna
i bra tid. Kommer nog bli en hektisk dag i morgon:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.