Kan ju hoppas..

image
..blåsten och vågsvallet försvinner över natten. Vågorna går minst sagt höga och palmerna står allt annat än upprätt. Ändå är det 29 grader:) I Stockholm 15 grader och ser väldigt grått och trist ut enligt min väder app. Men det kan ju dyka upp sol när man minst anar det, hoppas jag.
Ikväll blir det pizza middag hemma, det är ju söndag och alla affärer och en hel del restauranger håller stängt.

image
Har via Annie fått möjlighet att köpa lite klockor och annat från hennes syster som lagt ner sin butik. Så nu har jag ett litet lager med presenter. Ska fylla på när jag hittar något då och då så slipper man den där sista minuten paniken att hitta något. Förr var jag bra på att hitta presenter men tycker bara det blir svårare och svårare. Speciellt när det är i sista minuten..som det ofta är..

Måste komma ihåg att be Daniel beställa tre ex på engelska av Fredrik Eklunds bok till kollegorna på Lotus. Omöjlig att uppringa på engelska här men kan tydligen beställas inom Sverige via Adlibris.

Ett PM klart nu ett till och lite annat..

Kram

2 reaktioner på ”Kan ju hoppas..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.