Efterlängtad återkomst..

image
Hänger ju inte med i TV-världen direkt men idag råkade jag se att Solsidan kommer tillbaka i höst. Har sett långt ifrån alla avsnitt så har därför inte heller hunnit tröttna.
Så Solsidan & Million dollar listing New York kommer bli min TV-tablå i höst.
Ett och annat program kommer väl smyga sig in men dom två kommer jag följa slaviskt. Nu är det strax dax för ett avsnitt av Million Dollar listing men risken är att det är någon repris som jag redan sett.

image
Kanske är sant men om man bortser ifrån att jag fortfarande har en del papper att sortera i släng, agera, arkivera så tycker jag inte om att ha det stökigt och rörigt omkring mig. Om man plockar lite hela tiden så håller man ju ordningen hela tiden. Finns bara en sak jag fullständigt hatar: att stryka. Om jag inte lyckas bränna sönder det jag ska stryka så misslyckas jag på något annat sätt. Väldigt enkla saker klarar jag av, om än motvilligt. Kanske finns någon kurs i strykning jag kan gå – eller inte..

image
Lånade den här bilden från någon som lagt upp den på Facebook. Tycker att det är en riktigt vacker Stockholmsbild. Storstad till trots är den fridfull i sin enkelhet. Det är annars något jag tycker är jobbigt med Stockholm, all stress och att det alltid är massor av folk över allt, köer i trafiken typ jämt. Men det är ändå så att Stockholm är världens vackraste huvudstad. I morgon ska jag jobba med Daniel hela dagen, har planerat att vi ska få hur mycket som helst gjort..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.