Jag glömmer ju hela tiden..

..att ta bilder på vad jag gör och lägga upp här. I dag var det väl i och för sig inget att missa, varit inne precis hela dagen. Haft möte med Daniel och gått igenom planering och vad han ska fokusera på att göra för att avlasta nu den närmaste tiden. Bra och konstruktivt möte. Fått i väg lite mail och annat har jag oxå hunnit med. Städat i ordning i lägenheten.
Kvarstår att i morgon bitti packa ihop det sista och sedan ge mig av på möten. Kom på att det var en rätt korkad ide att släpa runt på två resväskor så jag hämtar upp dem här på vägen till Arlanda. Cissi Dahlbom ska köra mig till Arlanda så hinner vi prata under resan – perfekt!

image
Längtar verkligen efter lite lugn & ro med familjetid. Känns så skönt att mycket kommit på plats och att det man kommer närmare målet för varje dag. Jag beundrar verkligen dem som har både barn och fullt upp med jobb – de är riktiga hjältar det. Så jag ska verkligen inte gnälla på att ha mycket att göra i jämförelse med det. Viktigt att komma ihåg att sätta saker i perspektiv mellan varven för oss alla.

image
I morgon kväll på flyget, om jag inte somnar förstås, ska jag som ren terapi skriva lite mer i boken som aldrig kommer bli utgiven. Det är något speciellt med flyg och att skriva. Pennan skriver av sig själv på något sätt. Jag skrev ju hela mitt bidrag till boken #boostadinbusiness på mindre än en flygresa Malaga- Stockholm. Sedan var det så klart lite efter redigering när redaktören sagt sitt..

Nu dags för ljudbok en stund & sedan sova – klockan ska ställas på 08.00.

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.