175 + 24..

Det har varit galet intensivt sedan jag anlände Stockholm i fredags kväll. Det var mycket som var inplanerat främst jobbmässigt men även lite sociala aktiviteter. Sedan kom det, som det gör ibland, något helt oväntat som tar massor av tid. Tid som inte fanns med i den där kalendern men som självklart måste prioriteras. Mitt bloggande har jag därför helt enkelt inte hunnit med.. Nu har jag bestämt att jag måste hinna med det, för min egen skull helt enkelt.

Som en blixt från klar himmel kom jag igår vid 23.30 på att det var deadline för mitt ”typ Sommarprogram” som ska läggas ut på förlagets hemsida och webbradio. Bara att fixa det oxå. Manuset lyckades jag skriva ihop hyfsat snabbt och sedan skulle det spelas/berättas in. Jag var absolut inte piggast i världen när jag skulle spela in det och för mig var det viktigt att det både blev bra och att det inte kändes som om jag läste från ett manus. Hur det blev? Jag ska lära mig hur man gör för att kunna lägga upp det här på bloggen när de lagt till musiken och programmet läggs upp. Det blir i september så om det blev en katastrof så finns det ju lite utrymme att göra om det. Hoppas jag slipper det, har nog att göra som det är..

image
Ikväll har jag ätit middag i eller rättare sagt på Himlen. Min middagskompis var min fina fina vän David Stenmarck. Vi hade en del att prata om och jag fick tjuvlyssna och kommentera en ny låt han skrivit. Det var inte så mycket att kommentera, den var helt enkelt riktigt jäkla bra. Han bjöd med mig på någon spelning som alla på Epedemic Sound skulle gå på efter vår middag. Kände att jag är lite för sliten för att hänga ute för sent på kvällarna så jag valde att åka hem. Om ni inte varit på Himlen (högst upp i den gamla skatteskrapan) – gå dit! Det var jättegott och vi valde båda två att äta tre förrätter istället för den klassiska för- och varmrättsvarianten.
image
Jag älskar att äta så, lite mindre portioner och fler varianter. Det här var den första med kalixlöjrom, pepparrot & annat. GOTT var det och likaså de andra två så TACK David för en jättegod & jättetrevlig middag!

Vad menade jag med rubriken? Antalet olösta mail och olästa SMS när jag kom hem. Har ägnat några timmar till att beta ner men är inte riktigt klar. Det får jag bli i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.