Benkoll & storhandling..

Var uppe tidigt i dag och åkte till hotellet och sa Hej då till Jonny med familj. De hade tagit sig en tur till Gibraltar igår och var totalt sett jättenöjda med sitt besök i Marbella. Lova att vi åker tillbaka hit Pappa sa Melvin:)

image
Sedan i väg till läkaren för koll av mina ben som nu blivit bättre, eller rättare sagt jag har mindre ont. Läkaren jobbar på vad man kan
jämföra med en bättre husläkarmottagning. Utöver vanlig sjukvård kör de även med botox och lite annat av mer ”skönhetskarsktär” – det där emot känns lite osvenskt på en husläkar-mottagning. Men, varför inte? Om någon nu vill köra lite botox eller något annat är det ju rätt praktiskt att passa på om man är där ändå:) Själv håller jag mig till mina cremer och hoppas fortfarande på underverk..

image
Storhandlades gjordes det oxå men som vanligt kom jag hem utan blommor. Fanns helt enkelt inga fina. Däremot är halva kylen fylld med oliks juicer: citron, juice med antioxidanter, clementin mm så här ska det lite mer nyttiga dryckesintaget påbörjas. Sedan till något mindre trevligt; kaustisk soda och sugpropp, dags att köra lite rensning av toaletterna.

Galet varmt är det i dag, lite tryckande värme som det väldigt sällan är här. Ska tydligen bli molningt i helgen men värmen ska i princip hålla i sig. Juli månad i Marbella hade värmerekord sedan man startade mätningarna en gång i tiden. Hoppas att det blir en lång och varm höst oxå, det skulle minst sagt uppskattas:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.