Har börjat augusti ordentligt..

..ibland kan det dröja någon dag innan jag packar upp resväskan när jag varit ute och rest. Inte den här gången. Allt uppackat och på plats där det hör hemma.
Efter ett sådant pass blir man typ helst slut en halvtimme eller så eftersom det är galet varmt. Dricker mer vatten än Coca-Cola i dag = oxå ordentligt.
Ska göra mini hemma SPA om någon timme, vilket oxå är ordentligt.

I Stockholm är det oxå ordentligt, fast i en annan bemärkelse. Ordentligt firande.
Det är Pride parad och så har Tony Irving gått och gift sig i dag. Så det firas med andra ord både här och där i Stockholm i dag.
image

image

För egen del är det middag med kompisar ikväll, Daniel & Ulrika som kom ner till Marbella i natt. Ska bli trevligt och jag tänker inleda kvällen med en riktigt iskall
image
Så gott i sommarvärmen, för även om vi ska träffas kl 20.00 så är det fortfarande supervarmt. Behöver knappast tänka på att ta med mig någon kofta eller så.. Igår blev det pizza hemma så ikväll ska jag äta något riktigt gott. I morgon middag hemma igen, tror det blir spaghetti & köttfärssås det var ett tag sen sist. Massor av god sallad till, grönsakerna här går bara inte att jämföra med grönsaksdiskens utbud på ICA..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.