Vitt..

image
Här nere finns det vita fina blusar, tunikor, klänningar, you name it i oändlighet. Dessutom till priser som är i princip oemotståndliga. Går man på marknaden en lördag kan man göra fynd genom att pruta. Pruta kan man för övrigt göra både här och där. Minns en gång på Kanarieöarna när jag tyckte att jag prutat så att jag nästan skämdes och försäljaren tackade och önskade mig välkommen tillbaka. Ett rätt tydligt bevis på att jag var ”förloraren” i den affären. Men jag var nöjd och han var nöjd så då spelade inte de där extra kronorna jag betalade någon större roll.

Gjorde oxå en annan löjlig Facebook test som konstaterade att min årstid var vintern. Det är nog så långt ifrån mig man komma, förutom då om det är vitt på vintern för det är vackert. Men tillbringar man den mesta tiden på vintern i Stockholms innerstad så blir den där vita snön inte speciellt vacker. Så, nej någon vintermänniska är jag verkligen inte.

image
Inte blev det något fortsatt skrivande på kapitel två i går heller. När jag skrev mitt bidrag till Boosta din business gjorde jag det på 2-3 timmar. Men då handlar det om fakta, eller i alla fall min uppfattning om ämnet och då skriver jag snabbt. Nu är det något helt annat och därmed väsentligt svårare och man måste verkligen vara i rätt ”mood” för att kunna få fram raderna. Nu ska jag ju inte sitta här och jämföra mig med författare men jag kan i alla fall konstatera att jag är imponerad av dem som disciplinerat skriver på sin bok mellan nio och fem varje dag. Men det är väl det som gör dem till just författare och mig till en amatör. Oavsett så tycker jag om att skriva, när jag har lusten att göra det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.