En söndag på hotell..

Det går bättre än förväntat med Karisma & Tintin på hotellrummet. Bortsett i från allt bärande av Tintin som är så liten att han bara inte vågar sig på trappan mellan sovrum och vardagsrum. Karisma är ju äldre och coolare. Men just i dag blev jag mindre glad när vi skulle gå ut och vi mötte en hotellanställd i fin svart kostym. Karisma blev som alltid glad att träffa någon ny människa och han var så vänlig tillbaka. Som tack för den vänligheten bestämde sig Karisma för att kissa lite och lyckades med en millimeters marginal kissa på hans välputsade skor.. Jaja, de blir ju äldre.

Träffade Salvador i dag för första gången sedan hans fru så tragiskt gick bort för drygt en månad sedan. Nu har han i alla fall kommit igång och börjat jobba vilket jag är övertygad om är bra för honom. Han hjälpte mig att köra till David & Bella och sedan på tillbakavägen stannade vi och handlade. Hundarna fick vara kvar i bilen med honom. Jag sa att Karisma kan eventuellt bli orolig när jag försvinner för nu när vi bor på hotellet så skäller hon när någon går förbi dörren. Tintin behöver du inte oroa dig för sa jag, han kan inte skälla utan piper bara. Det är nog batteriet som håller på att ta slut sa Salvador och så fick vi ett riktigt gott skratt. Tintin är ju så liten så hon ser ut som en liten ullig hund man köper i en leksaksaffär. Jag fick slita Karisma från lägenheten som jag ju lånat ut till David & Bella den här veckan. Hon älskar nog sitt hem lika mycket som jag..

image
Nu står mina små älsklingar och väntar på att bli upplyfta i sängen. De är trötta i dag, inte konstigt med den här värmen som håller i sig dag efter dag efter dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.