Poolhäng & Incheckning

image
I dag har Sofia Norén med familj varit hos mig & hälsat på. Som ni kan se har Karisma antagit the Spanish way när det gäller att hälsa på gäster. Vem det än är som kommer och hälsar på så blir hon alltid totalt överlycklig och exalterad. Barn är alltid hennes favoritgäster:)

image
Höll mig i skuggan mest hela dagen och har därför lång väg kvsr till bruna ben..
Vid sextiden åkte jag, Karisma & Tintin till hotellet och checkade in. Fick skjuts av Sofia & Co. Efter en hel dag vid poolen och två hundar i släptåg trodde de nog att det vsr en hippie som checkade in. Tintin pep och var så orolig så jag hade fullt sjå att behålla honom i väskan. Karisma lika cool som vanligt.
Sedan blev det lite si och så på rummet som var i två våningar – inte stort men typiskt nog med en trappa. Lilla Tintin är för liten och för rädd för trappor. Ksrisma ville ut på altsnen men räcket är konstruerat så att det är omöjligt att skäppa ut dem där. De kan ramla ner hur lätt som helst. Efter mycket om och men bestämde jag att Karisna sover två nätter hos några kompisar och jag & Tintin själva på hotellet. Det har gått bra fram till nu – Tintin är så oförstående var Karisma tagit vägen och piper och tjuter och far runt.
Nu ska jag lägga mig och lyssna vidare på boken och hoppas att Tintin lugnar ner sig och sover bredvid mig.

Trots vissa strapatser – en jättekul dag med Sofia & hennes familj;)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.