Friday..

image
Ikväll middag på magiska Villa Tiberio. Underbart gott, åt en risotto med krabba & lite tomat – Supergott! Som vanligt mycket folk så dit kan man inte slinka in utan att ha bokat bord så här under högsäsongen. Hemma igen strax före elva – skönt. Sov lite sisådär i natt så nu hoppas jag på en riktigt god nattsömn.

image
Började lyssna på Bingo Rime’rs bok igår – riktigt underhållande men knappast ”kultur” på hög nivå. Men vad gör det så länge det är underhållande. Boken har hur som helst klarat 30 minuters gränsen..image
Har laddat ner en enkel start app för yoga övningar. Ja, jag vet att ni hört fet förut men i helgen tänkte jag ge mig på att prova. Kan ju inte mer än misslyckas, eller hur?

Vågorna rullar in med ett magiskt ljud – ska strax gå och lägga mig och lyssna vidare på såväl vågorna som ljudboken..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.