Stockholm ToR

Spenderade ett par timmar med Cissi, Lotta & deras döttrar i ett stort köpcentrum i Fuengirola. Fick tag på lite saker som jag behöver så det var perfekt.
Åt lite tapas gjorde vi oxå så det var en bra dag & kul att träffa Lotta igen.
Efter shoppingen ett möte på Lotus. Åt lite enkelt på hemvägen och nu gäller:

image

Det blir ju inte alltid precis som man tänkt sig, det tror jag att de flesta lärt sig..
image
Måste leta flygbiljetter ikväll för att flyga hem till Stockholm. Flyg en dag, en dag i Stockholm och flyget tillbaka dagen därpå. En flygrutt jag gärna hoppat över och stannat i Marbella, men men nu är det så att jag bara måste till Stockholm så det är bara att gilla läget.

image
Hoppas att jag kan ta med mig lite fint väder.. Både för att det är så otroligt mycket vackrare & härligare i Stockholm när det är riktigt sommarväder och sedan så klart för alla som bor och är i stan.
Hoppas kunna hitta några flygbiljetter till vettiga priser, de åker ju upp och ner som en jojo.

Får se till att träffa någon jag inte hunnit träffa på länge under min korta vistelse och självklart hinna med ett besök till Fredriksborg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.