Ingen semester..

image
Någon halv semesterdag blev det inte i dag. Har fått en hel del avklarat och kom ju på att det går massa tid i morgon åt klippningen. Onsdag däremot kan det nog bli aktuellt med någon timme i solen..
Hela förmiddagen idag totalt disigt. Gick inte ens att se bergen och då är det verkligen disigt. Skäms nästan att säga det men det var så skönt med en disig och lite svalare förmiddag.

image
Betar av puck efter puck, så skönt. Har gått åt en massa tid i telefonen oxå. Wi-Fi-nätverket fungerar i dag igen som tur är. Nu måste jag bara få till skrivaren så är kontoret 100% funktionsdugligt. Sitter förvisso väldigt ofta i favorit fåtöljen och jobbar istället för i arbetsrummet. Har bett Tom köpa 10 nya ordentliga duttpennor från Sverige till mig. Här har jag bara hittat mini varianterna som jag inte gillar och en på El Corte Ingles som förvisso verkade bra men kostade över 300kr så den hoppade jag över. Har oxå börjat boka in möten i Stockholm, både ”business” och sociala möten. Är ju en månad kvar tills jag åker hem men lika bra att planera i god tid.

Vädret i Sverige verkar variera och inte riktigt kunna bestämma sig för om det ska bli någon solig sommar alls eller mest halvtråkig väder. Men det man inte påverka är det ju heller ingen ide att klaga på så man får väl se till att göra något annat än att vara på stranden. Som tex Ann-Marie på Österlen som går in sin ateljé och målar.
image
Semester betyder inte att inte göra någonting utan att göra något annat. Alla kan kanske inte måla, tex jag, men finns massa kul saker att hitta på rakt framför näsan på en.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.