Bara 31 grader..

I dag är det lite svalare, vi har bara 31 grader i skuggan och fläktar utan att bli blåsigt. Har solat några timmar men tror det får räcks för i dag, vill ju gärna få en snygg solbränna om en vecka eller så.
Trött blir man i den här värmen så kanske skulle man vila stund inne så att man är pigg & fräsch innan det är dags att ge sig iväg för att handla och äta middag.

image
Mina älskade gamla Lee skickarbyxor har återbördats till mig. Så lycklig att jag tvättade dem direkt och kommer ha dem i kväll. Mr Wok är inte direkt ”Fine dining” så de duger alldeles utmärkt där. Sedan kan man ju fråga sig om jag som är 51 passar i snickarbyxor. Men eftersom jag älskar dem så struntar jag i det.
Devisen är att så länge man trivs i kläderna så är det OK.

image
Måste bunkra upp med ”duttpennor” – bara två kvar nu och det kommer inte dröja länge innan Karisma lyckats bita duttrb på typ penns tjugo..Urgent med andra ord, överlever inte utan dem. Får köpa på mig ett rejält  laget.’

image
Tror bestämt att jag glömt berätta att nog tusan hamnade den där moussen och sprayen i kundvagnen sist jag var och handlade. Riktigt bra är det oxå.

Nu lyssna på lite ljudbok sedan sova en timme så att jag piggar till🐯

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.