32 grader kl 19.15..

image
Att hoppa in i en bastu känns inte särskilt lockande – inte för att jag har någon men badkar har jag och det känns ungefär lika lockande. 32 grader i skuggan och klockan är över sju så i dag har det varit varmt. Men som vanligt så fläktar det lite lite så det blir aldrig så där varmt att man inte står ut. Trots att man är tant:)

image
Mycket har jag fått gjort i dag trots värmen. Står till och noll på olästa mail. Känner mig riktigt nöjd och kommer ägna resten av kvällen åt att fixa lite hemma. Min oftast väldigt söta hundvalp har i dag bitit sönder en bläckpenna på min ljus vardagsrums matta. Tack för det, blått bläck gör sig inte så bra mot den mattan. Undrar just när jag vågar vända den så det hamnar under soffan.. Skära av den en bit ska jag oxå göra eftersom ingen någonsin tar av sig skorna i det här landet. Oavsett årstid. Nu är det ju inte snöblaskig sörja någonsin men ändå..

image
Var ju på den där ansiktsbehandlingen när jag var hemma i Sverige. Så bra den var! Grand Glow heter den och jag kommer definitivt boka tid för en ny innan jag åker till Stockholm i augusti. Kommer nog stanna i Stockholm i två veckor eller så. Vill ju hinna med en del så man inte behöver åka fram och tillbaka så ofta. Boksluten tex ska ju vara inne hos Bolagsverket den 31/8 så det måste gås igenom med revisorn under de två veckorna. Ska göra de fyra små bolagen själv och tre av dem har jag gjort klart i dag. Så jäkla skönt. Bara ett kvar – då är man väl ändå värd en morot när man tar den där svängen på stan i morgon. Det tycker i alla fall jag:)

Kram

2 reaktioner på ”32 grader kl 19.15..”

  1. Ja det där med skor inomhus, har aldrig förstått det!
    När Emma var liten bebis och kravlade runt på golvet hade vi besök av min systers italienska väninna, och jag hade väldigt svårt med att hon bara traskade rakt in i vardagsrummet med ytterskorna på sig. Och nu pratar vi Sverige och slaskväder! Huvaligen!
    Kram kram!
    Helena N

  2. De är sådana, de tycker oxå att vi svenskar är helt galna som inte har ett badrum till varje sovrum. Det är ju inte klokt tycker spanjorerna:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.