Nationaldag..

image
Inte här och som bekant inte heller i Sverige. Men i USA, där firar de sin nationaldag 4th of July större än störst. Norrmännen är ju oxå bra på att fira sin medan vi i Sverige gör några stapplande försök att få till något firande. Här och där, som tex på Skansen så firas det men något nationellt firande där folk går man ur huse kan man knappast prata om. Kanske de här stapplande stegen till slut ger någonting och att det blir ett ordentligt firande den 6:e juni. Ju större Jimmy Åkesson och hans parti blir desto större nationaldagsfirande kommer det att bli. Det är i alla fall ett som är säkert. Särskilt ödmjuk eller modest är han inte, nu under Almedalsveckan deklarerade han tydligt att de nu satsar på att bli största parti. Jag är rädd för att de inte kommer att misslyckas helt och hållet. Våra politiker måste våga ta i frågan om invandringspolitiken. Att ta hit människor, sätta dem i förläggningar i bland upp till två år, slå sig för bröstet och säga: Titta på oss i Sverige vad duktiga vi är och vilket ansvar vi tar. Det gör vi inte alls. För det finn noll och ingen plan över hur dessa invandrare ska integreras i det svenska samhället. Tro nu inte att jag inte tycker vi ska hjälpa utsatta människor från krigshärjade zoner för det tycker jag. Mitt problem är att jag inte tycker att vi gör det. Vi släpper in den och ”spärrar” in dem i hopp om att någon ska komna på en plan hur vi ska hantera det.
Ni vet någon trodde att någon gjorde osv..

Hur som helst, vissa vill till och med åka hen till den krigshärjade zonen för det är ett bättre liv än att bo i någon barackliknande sak och vänta på svar om man ska få stanna. Dag ut och dag in..
Nej, det duger inte. SD har liksom gjort att ingen vågar ta i frågan, för tänk om man blir anklagad för att vara rasist eller SD-vänlig. Hur vore det om de istället funderade på att det vikigaste för en folkvald nog är att bli uppfattad som realist..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.