Storytel..

Storytel är den bästa ”appen” man kan ha. Jag som alltid läst så mycket men det senaste året eller så tappat bort läsandet. Tror att det beror på att jag jobbat så mycket och hållt på med så mycket papper, dokument hela dagarna att jag bara inte orkat läsa en enda bokstav till när jag går och lägger mig. Nu ”läser” jag massor av böcker igen fast genom att lyssna på dem. Sjukt viktigt vem som är uppläsare, någon bok har jag inte klarat av att lyssna på eftersom rösten var så enerverande. Världens bästa berättarröst hade Håkan Serner, underbart att lyssna på honom på den tiden det begav sig.

image
Har laddat ner ett par nya böcker nu ikväll och tänkte börja med den här. Gillar att blanda genres, allt från deckare till fakta böcker. Men håller fast vid principen – max 30 minuter får en bok på sig att övertyga att den är värd att lyssna klart på. Så en och annan bok åker ur ”min bokhylla”. Vi får se hur det blir med den här.

Måste bara avsluta med att visa temperaturen just nu vid 23.30..
image
Längtar rätt så mycket efter att få min luftkonditionering att funka. Men hellre att det är för varmt och riktig sommar än tvärtom..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.