Lider med..

image
..världens bästa taxichaufför Salvador. Fick precis veta att hans fru gick bort i tisdags. Det gick snabbt, läget var förvisso kritiskt i måndags när jag flög hem men att det skulle gå så fort.. Ingen tid för honom och deras 18-åriga dotter att hinna förbereda sig riktigt.
Några dagar sjuk hemma, några dagar på sjukhus och sedan bara borta.

Jag vet inte hur gammal hon var, men inte var det många år mellan oss. Helt plötsligt så finns hon inte. Det blir mer och mer som gör att man verkligen begrundar livet och värderar hur man lever sitt liv.

Jag vet hur mycket han älskade sin fru, 32 år har de hållt ihop. Hur han brukade skoja om hur han hatade när hon ville åka till La Canada och shoppa. Alltid med kärlek och värme i rösten. Jag önskar att jag kunde göra något. Men mot den omedelbara sorgen som kommer plötsligt är det inte mycket hjälp man vill ha. Men jag hoppas jag får möjligheten längre fram. Att visa sitt stöd är det enda som jag kan göra här och nu..

Ta hand om er själva, nära & kära..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.