Blommor & blad..

image
I dag har det planterats lite i, jag vet inte vad man ska kalla dem.. Ser lite sådär halv ynkligt ut nu men det växer och frodas väldigt snabbt här nere..

image
Dom här var rätt så ynkliga dom med för några veckor sedan men har verkligen vuxit till sig. Ja, jag vet jag måste plocka av de där vissna blommorna. Får bli som kvällsterapi..

image
Dom här har nog tagit rekord i att växa till sig på någon vecka. Så jag räknar med att mina rosa hängpelargoner snart växer så det knakar.

image
I övrigt kom jag som tur var på att dubbekolla en sak som jag trodde skulle vara klar den 13/6. Jäkla tur att jag dubbelkollas – 8:e skulle det vara klart. Tar nog personligt rekord i att jobba snabbt i dag. Har bestömt mig för att vara klar i dag så att jag kan känna att det är gjort. Lika bra när man ändå har tempot uppe. Om jag ligger i kan jag med lite tur på vägen vara klar vid nio-tiden.

Då kan jag ägna tiden åt att ha en lugn fredagskväll för att i morgon göra justeringarna i Projekt X och hinna med fotograferingen som jag fick avboka i dag.

I nästa blogg ska jag berätta lite mer om Projekt X, inte för att det kanske är så intressant för er men för mig har det varit både spännande och utmanande. Och ännu mer spännande kommer det att bli..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.