VARMT..

I dag kan jag lova är det varmt här i Marbella. 28-29 grader i skuggan och helt vindstilla. Borde lägga mig i solstolen men det typ för varmt för det:) Klart man ligga i skuggan & hoppa i poolen med jämna mellanrum så alternativ finns ju.

image
Har varit i väg på ett gäng ärenden, handlat mat och allt det andra, köpt blommor mm. Så nu blir jag nog hemma resten av kvällen eller om jag kanske kanske går ut och äter i Gamla Stan. Cissi köpte en solfjäder i en affär som hon glömde så jag kanske skulle passa på att gå dit (till affären alltså) och hämta den. Det är en present till Tyra så det är klart den måste med mig hem när jag åker till Stockholm. Men hinner väl det på måndag eller tisdag annars. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka hem på torsdag eller fredag.. Får kolla biljettpriserna.

image
Om jag skulle åka in till stan ikväll kanske jag kunde titta efter ett par röda skor. Eller svarta. Eller.. Behöver hur som helst (och det är sant) ett par snygga high heels skor som jag kan gå i.. Har mest stövlar, stövletter och kängor och det går bara inte att ha på sig här på sommaren.. Dels är det för varmt och dels ser man ut som ett UFO som inte fattat att det är sommar. Har ju min favoritskoaffär här och Cissi hittade både ett par supersnygga high heel sandaler och ett par Flip Flops som var utöver de vanliga varianterna. Kanske får bli en sväng dit i kväll..

image
Kompisarna Karisma & Carinjo.. Inte exakt hela tiden som de är stilla bredvid varandra. De rusar runt överallt och jag vet någon som kommer hyra en ångtvättsdammsugare om ett tag. Man hinner liksom inte med i svängarna när det är dags att kissa.. Inte dom heller tror jag, men men det är bara att fortsätta träna dem. Känns ibland som om jag hade fem barn när de rusar runt och river runt. Men mestadels så är de alldeles alldeles underbara..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.