Vad hände?

image
Med tiden tillsammans med Cissi i Marbella. Den har bara flugit iväg.. Vi har hur trevligt och härligt som helst. Mitt bloggande har blivit lidande men det beror inte på Cissi (lite kanske eftersom tiden sprang iväg) men främst för att wifi legat nere i två dagar men nu funkar det igen minsann. Då kan man med andra ord börja jobba igen och få koll. Mailboxen som ju ska ligga på noll varje kväll ligger väldigt väldigt långt efter noll.
Men bara att sätta igång och beta av igen så är man snart på banan igen..

image
Ikväll träffade vi först Lotus gänget och drack lite vin & åt tapas. Firade att vi sålt två lägenheter idag igen! Det börjar verkligen röra på sig nu. Så jäkla kul och stämningen i teamet är på topp kan man säga.
Vi hade hur som helst jättetrevligt och teamet gillade Cissi (vem gör inte det) och hon gillade teamet så det blev mycket skratt.

image
Sedan åkte Cissi och jag vidare och åt lite mer mat på Trocadero innan vi gick hem längs stranden. Stjärnklar himmel och vågorna som sakta rullade in. Kommer bli fint väder i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.