Planering besök..

image
Hemma igen efter god Thai mat, valde lite väl starka rätter men med det vita riset till så klarade jag det oxå. Så olika det där hur stark mat man klarar innan det känns som om munnen ska brinna upp. Gott var det hur som helst. Nu framför TV:n och fuskar med lite salta potatischips. För om de inte kan göra ostbågar här så kan de verkligen göra goda chips. Farligt Farligt:) Slötittar på TV:n med ett öga och gör lite annat samtidigt.

image
Planerar för Cissi D:s besök. Hon kommer strax efter lunch på måndag. Måste iväg och fulls upp kylen med frukostmat och luncher. Middagarna kommer vi att äta ute, blir trevligast så. Någon kväll får vi säkert oxå sällskap av Tom och kanske någon mer från kontoret, vi får se. Eller så kör vi Girls Talk alla kvällar:)

Två saker som garanterat måste köpas i morgon(
image
Några flaskor Cava & champagne, en nödvändighet på terassen under soliga eftermiddagar och ”girls talk”. Alltid trevligt att ta innan man beger sig ut på middag etc. Ska bli så kul att hon kommer hit ner i fyra dagar!

image
Fattar inte varför jag inte får till det med inköp av galgarna så att jag kan få ordning på alla kläder. Måste ske i morgon. Vill gärna visa upp ett fint hem och slipps springa och rota efter kvällens kläder i boxar. De färgglada galgarna till gästrummet är inköpta och på plats, nu saknas bara mina vanliga tråkiga trägalgar. Hur svårt kan det vara att få till det och köpa galgar? Uppenbarligen väldigt svårt för mig..

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.