Effektivitet..

image
Ockuperade konferensrummet på Lotus i dag för att kunna skriva ut, scanna och allt som min skrivare på hemmakontoret inte har någon lust med längre. Varför kan inte tekniska prylar bara fungera, nej det ska då alltid till något krångel med än den ena och än den andra maskinen. Bengt, erbjudandet kvarstår – för att öka lockelsen lite kan du få bo i gästrummet istället för under sängen. Börjar snart likna an offer you cant refuse:)

image
Granne med kontoret ligger Villa Tiberio – Marbellas bästa restaurang och med en magisk trädgård. Fontäner, statyer och blommor i all oändlighet. Så vackert. Stötte på Sandro (ägaren sedan 27 år när jag fotade lite) och han var på väg till sin Bentley cab så det går nog rätt bra där på restaurangen.
image

Var på kontoret i sisådär fem timmar och fick väldigt mycket gjort. Åkte sedan och handlade det nödvändigaste så som tex Coca-Cola. Så nu ska jag nog klara mig ett gäng dagar. Hemma igen och ska beta av lite till på listan, sedan en liten mini siesta kanske. Blir nog hemma ikväll oxå vid närmare eftertanke. Känns så skönt att få saker avbockade på listan så spar det där med att gå ut och äta ikväll. På torsdsg ska vi ut hela Lotus gänget och fira våra 6 sålda lägenheter på 8 dagar. Hoppas att det kommer några till inom de närmsta veckorna..

Kram

En reaktion på ”Effektivitet..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.