Kort rapport..

Har jobbat på under dagen, tänk hur tiderna förändras.. Förr var första maj heligt och alla var lediga. I dag hade Fältan öppet 11-17, en omöjlighet förr om åren. Revisorn ringde för hann satt och jobbade. Figge & jag har jobbat i hop idag. Ja, allt förändras på både gott och ont.

image
Ingen mat i kylskåpet eftersom jag är hemma så kort tid. Tog en sväng till mitt andra vardagsrum Cadierbaren med några vänner. Åt min sedvanliga omelette och såklart ett glas Pol Roger till Hasses ära.

image
Träffade fina Senastian i kväll – han spelade i Cadierbaren. När jag ser bilden förstår jag varför Jenny tycker jag är ett troll:
1. Ser ut som en korsning mellan Lena Nyman och just ett troll
2. Glömt sminkväskan i Marbella vilket inte direkt gjorde det hela bättre..

Blir tokig av att ha saker på flera ställen. Glömmer ALLTID något.

Nu en kort stund med ljudboken sedan sova – ska upp 06.00. Har i ett svagt ögonblick lovat att bistå i en förhandling i Örebro i morgon. Hade dock inte fattat att det innebar att jag var tvungen att ta 07.24 tåget. Inte något som man skulle säga passar mig som hand i handske.. Vet någon som kommer somna tidigt i morgon. Hade även ett långt telefonsamtal med världens underbaraste Cissi Dahlbom i dag. Blir alltid på gott humör när jag pratar med henne och får ta del av hennes sprudlande energi:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.