Nytt rum..

image
Nu, sedan ca 2 timmar, är vi på plats i det nya rummet. En trappa upp från det gamla så det var ju inte så lång flytt. Lite annorlunda stil på det här rummet men som jag längtar till mina egna rum. Hoppas Hoppas att det blir på onsdag inflyttning kan ske..

image
Någon som fann sig till rätta direkt i alla fall. Sover som en stock och det är lugnt & skönt.
Efter helgens eviga arbete med att få ihop de där årsredovisningarna är är jag minst sagt trött i huvudet i dag. Gör lite måsten men tar det annars rätt lugnt. Solen skiner men i morgon ska det bli ännu bättre..

image
Känner mig grusig i ögonen så det är nog hög tid att byta linser. Något jag glömmer hela tiden och kommer inte på det förrän det känns.. Ska köpa nya linser oxå – de har en sort som är jättebra här i Spanien (inte dom på bilden).

image
I morgon kväll sista proverna hos läkaren (får vi hoppas i alla fall). Sedan får vi så klart hoppas att de inte hittar något utan att min trötthet helt och hållet hänger ihop med att jag slitit lite för mycket..

image
Kram från Eva P, inte riktigt som alla andra:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.