Blev lite inspirerad..

image
..av Sanna Lundell och hennes yoga i Renées Brygga i går kväll. Kanske skulle gå en enkel liten start kurs så kan jag göra Yoga övningar på altanen eller stranden. Alla pratar om hur välgörande det är så det ska jag nog faktiskt ta i tu med. Kanske kan få med mig Annie så jag inte behöver gå själv på kursen..

image
Inte för att jag har någon erfarenhet men jag tror man kan jämföra att ha en supersocial och busig hundvalp med att ha ett litet barn. Jag vet inte hur hon lyckas få tag i allt som hon plötsligt har i munnen. Man får flytta saker, precis som med barn så att hon inte river ner Gud vet vad.. Men älskar henne gör jag ändå:)

image
I morgon kväll kommer jag somna till vågornas brus (om vi nu får ett rum någorlunda nära havet, men hoppas kan man ju i alla fall).
Kommer nog inte vara uppe hela natten om man säger så. Jag & flighter 06.00 är ingen vidare bra kombo. Men vad gör man inte för att få ha Karisma i kabinen.

image
Nu sjunger nagellacket på sista versen. Måste be Lucia i morgon att boka tid till på tisdag. Måndagar är det stängt och känner inte för att komma ner på fredagen och börja med att ha ett måste inbokat på lördagen.

Nu sova om jag överhuvudtaget ska ha en chans att sitta på det där planet i morgon bitti..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.