Krock utan chock..

image
Idag när jag skulle hem till min kompis för att fortsätta arbetet vi påbörjade igår var jag ”tvungen att ta taxi för att få med alla pärmar etc. Man ju ställa sig frågan varför vi inte är hemma hos mig men med en massa papper och en valp… Say no more..
Hur som helst så krockade vi med taxin. Som tur var i väldigt låg
hastighet så jag är absolut inte skadad på något sätt. Det var helt hållet taxichaufförens fel och bilen han krockade med var inte direkt någon billig variant. Föraren blev skogstokig. Använde min beskärda del av diplomatisk förmåga så det lugnade ner sig och vi kunde köra vidare efter att uppgifter lämnats etc.

image
Sedan har vi sorterat, strukturerat, betalat och organiserat i 8 timmar. Järnkoll har jag nu – jag lovar känslan är ingenting annat än underbar:)

image
Kommer ni ihåg Vans som var så sjukt inne för jag vet inte hur många årtionden sen. Nu är de tillbaka. Jag vill minnas att de var utan snören, men de kanske finns både och nu för tiden. Fint till en enkel klänning, kjol eller vad som helst nu till sommaren.

image
Från och med lördag kommer min ”outfit” se ut så här ungefär varje dag ett par veckor framåt. Som jag behöver den ledigheten..
Känner att jag ligger helt OK till för att kunna åka iväg utan att känna stress och ha halva resväskan full av papper..

image
Tänk vad mycket jag kommer hinna blogga och kanske skriva något annat, vem vet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.