Ensamfjäril..

image
..heter den svenska deckare (tror jag), av en för mig helt okänd författare, som jag valt ut att bli min nästa ljudbok. Som jag lyssnar på böcker, men en sak (förutom att boken är bra) är vem som är uppläsare. Det kan göra all skillnad i världen, både för upplevelsen och nattsömnen.

image
Så här ser hon ut, Gabriella. Ska bli intressant att se om hon blir nästa deckardrottning. Vi måste vara världens med deckardrottningstäta land, per capita alltså.. Det här är kanske en urgammal bok, har inte kollar utgivningsdatumet..

image
Bara måste få till en enkel pizzakväll eller vad som helst den här veckan, innan jag växer fast i lägenheten:) Får ta tag i den planeringen i morgon..

image
Kan hur som helst glädja mig åt att hela teamet kommer vara åter i tjänst veckan som kommer. Semestrar, tjänstledigheter mm är nu avklarade – skönt. Bara en person som inte är på plats.
Annika som opererat foten men eftersom vi ska jobba med inredningen av de nya rummen så funkar det även om man sitter hemma med en skadad fot..

Tidig sänggång i kväll, ska försöka komma upp i vettig tid i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.