Slöfock..

image
..har jag varit i dag vad gäller bloggande. Första bloggen för idag och klockan är nästan åtta på kvällen. Men i övrigt har jag inte varit någon slöfock utan fått massor gjort. Gula överstrykningsstreck på uppgift efter uppgift. Så skönt, nu bara två snabba måste grejer kvar för i dag sedan lite slötittande på TV och läsning.

image
Var iväg en stund och fixade en grej med Hans Marklund och tänk att jag då kom ihåg att köpa Topphälsa. Nu jäklar ska här läsas och läras så att sundheten ökar i Eva Ps liv. Ursäkta den fullständigt usla bildkvaliteten men en viss liten Karisma störde lite..

image
Tänk att min Pappa, som inte under några som helst omständigheter skulle köpa en lägenhet i Marbella nu tillbringat 166 dagar där det senaste året och nu till och med köpt en bil att ha eftersom han är så mycket i Marbella. Nu är det ju inte direkt den här bilen Pappa köpt och för det får kan ju vara tacksam.. Annars hade han drabbats av total gubbsjuka och det har han inte, som tur är. Roligt är det i alla fall att ha honom i Marbella och att han trivs så bra (som han visste att han absolut inte skulle göra, så även en Pappa kan ha fel – väldigt fel:)).

image
Apropå rosa så är det synd att Alcazars show Disco Defenders går i Göteborg. Hade gärna sett den men har ju inte vägarna förbi Göteborg så ofta nu för tiden. Jättebra kritik har den fått och skulle säkert vara ett härligt nostalgiskt vitaminpiller att få uppleva. Kanske kommer de till Stockholm och då får jag väl se till att komma iväg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.