Det finns faktiskt

..en hel del fördelar med att bli äldre (ni vet jag med min åldersnoja) men inget ont som inte har något gott med sig..

image
Det där med kläder och mode till exempel. I tonåren var man bara tvungen att ha vissa märken annars var det kört. UCLA tröjorna, Gul & Blå jeans och allt var det nu var. Sedan när man passerat 20 blev man lite ängsligare kanske, det var inte längre lika givet vad som var rätt och vad som var fel. Nu struntar man fullständigt i vad som är rätt respektive fel för det finns inte längre. Man köper och bär det man gillar och struntar i bad andra tycker. Klart man tar viss hänsyn till sin ålder och inte bär toppar som slutar över naveln och annat. Men det är inte för att man inte ska utan för att man inte vill.

image
Man har en hel uppsättning av ryggsäckar med erfarenheter som gör att man blivit mycket säkrare. Man har gått igenom massor och genom sina erfarenheter vågar man mycket mer.

image
Man är sig själv till 100% och bryr sig inte så mycket om vad andra tycker. Klart man måste ta hänsyn och allt sådant men man har blivit säkrare i takt med att åren gått så därför är man inte så upptagen av vad andra ska tycka. Man blir oxå bättre på att säga vad man tycker, krånglar inte till det utan står för både vem man är, gör och säger.

Det är väl ändå inte så dåliga fördelar? Något annat som många är livrädda för men som jag tycker är vackert är:
image
De där rynkorna hos äldre människor som berättar att de levt ett helt liv. Det är vackert! Det fulaste jag vet är över plastikopererade kvinnor som ser helt overkliga ut och inte kan le eller röra ansiktet alls. Får verkligen hoppas att jag inte blir en sådan på ålderns höst..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.