På’t igen..

image
Tycker snart inte man gör annat än startar en ny vecka. Ljusets hastighet har fått en ny innebörd.. Veckan har i alla fall börjat bra och en massa saker har blivit gjorda. Men än är dagens lista inte slut..

image
Kommer nog bli Sveriges största konsument av kollegieblock A5, var storkonsument innan men har nu fått en ny kompis härhemma som gärna tuggar sönder dem lite här och där. Tycker inte det är så jätterepresentativt att gå omkring på möten med söndertuggade block så får köpa upp ett rejält lager..

image
Nästa agendapunkt är bankavstämning som är det sista innan Årsredovisningen för Fredriksborg kan sammanställas och skickas in. Ska bli så skönt när den är inne. Det där med många bolag är kul ända till man kommer till just den biten. Men det här är sista gången jag gör årsredovisningen för Fredriksborg. Allt och då menar jag allt är överlämnat till dem som kan det bättre. Ernst & Young. Efter Q1 i år ska jag röra så få papper som möjligt. Är infernaliskt trött på all denna administration.
Men nu ska jag inte hålla på att klaga hela tiden, men ni vet hur det är när man är mitt uppe i en jäkla massa papper & administration och inte alls är lagd åt det hållet. Jag kommer väsentligt mycket till min rätt med andra arbetsuppgifter:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.