What happened?

image
Fattar ingenting, hur i helskotta kunde Andreas Johnson komma sist. Verkligen SIST.. Kanske låten var för smal eller vad vet jag mer än att man verkligen får anledning att fundera på svenska folkets smak.. Det är alldeles för riskfyllt för så etablerade artister att ställa upp i Mello nu för tiden. Väldigt mycket att förlora jämfört med vad man kan
vinna.. Hur som helst är jag övertygad om att även om han kom sist kommer det vara den låten som kommer vara mest spelad när året är slut..

image
Är det bara jag, eller har inte Mello blivit sämre och sämre de senaste åren? Jag skulle med lätthet kunna missa en lördag nu vilket varit otänkbart för något år sedan..

image
Karisma var lagom imponerad av Mello. Hon gjorde som jag brukar göra med TV i allmänhet, tittade med ett halvt öga och gav upp helt när inte Andreas J gick vidare:)
Barnen, Fabian & Maja som var här
blev som förutspått helt kära i Karisma och hon i dem. Fabian hade sytt en kudde till mig tidigare men kunde inte lämna den förrän idag eftersom vi inte setts på ett tag. En liten kudde med kattmotiv om jag skulle sakna Sigge. Så sött så hjärtat nästan smälte. På lördag ska Maja & jag gå på stan och gå och få naglarna fixade mm. Det blir roligt..

image
Karisma har ju tagit en hel del tid sedan i onsdags kväll så jag har kommit efter rejält på To Do listan. Hur charmig hon än är så måste jag fokusera på get things done i morgon. Inget alternativ att tappa ytterligare en dag. Men med fokus ska jag nog kunna jobba ikapp och sedan på måndag är Christina tillbaka från Gotland och då ökar vi takten:)

Den ska däremot inte ökas ikväll, efter Tacos- & Mello kväll med gäster ska jag ta det lugnt och lägga mig i hyfsad tid..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.